Середа, 24.04.2024, 01:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 21 » МІСТО
10:49
МІСТО
Міськрада визначається з комунальними керівниками

Лише вісім із 22 керівників комунальних підприємств отримали погодженя міськради на переукладання контрактів, – повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Микола Саєвич.

За його словами, погодження постійної депутатської комісії з питань ЖКГ, транспорту і зв’зку та бюджетної комісії міськради на перепризначення керівниками комунальних підприємств отримали начальники ЖЕО №1 Мирослав Курчій, ЖЕО №8 Валентина Семанюк, ЖЕО №9 Любов Андрусяк, спеціалізованої ремонтно-аварійної дільниці Сергій Шишуряк, в.о. генерального директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Ігор Прокопів, директори ДКП «Електроавтотранс» Леонід Яковець,  ДП «Міськсвітло» Юрій Волошанський та директор Єдиного розрахункового центру Вадим Войтик.
Начальники ЖЕО №4 Віктор Шимко, ЖЕО №5 Зіновій Карабін, дорожнього ремонтно-експлуатаційного управління Володимир Юсипів та Володимир Ротару, директор парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка,  пройшли тільки половину процедури, отримавши погодження лише від комісії з питань ЖКГ, транспорту і зв’язку. Розгляд кандидатури начальника ЖЕО №2 Олександри Петрик вирішили наразі відкласти.
Керівники Спецкомбінату КПО Степан Савчук, Технічного центру «Сервіс-Авто» Ярослав Квас, полігону ТПВ Богдан Тимочко,  «Івано-Франківськліфта» Мирослав Федорин та управління з випуску шляхо-будівельних матеріалів Тарас Лаврук, за словами М.Саєвича, погоджень не пройшли, а в ЖЕО №6 і №7 керівники наразі відсутні. Очевидно, що цими підприємствами керуватимуть вже нові люди, а чи стане керівником ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» в.о. директора Руслан Гайда, комунальний віце-мер чомусь не сказав.

Комунальники «сидять на валізах»

Через ліквідацію управління житлово-комунального господарства у чиновників апарату та працівників підпорядкованих йому структур знизилась продуктивність праці, бо вони не знають, чи залишаться працювати у галузі.

Про це повідомив начальник міськжитлокомунгоспу Василь Білик. За його словами, домогтися виконання поставлених завдань від працівників галузі, які не знають, що завтра з  ними всіма буде, зараз вельми проблематично. «Ситуація дуже складна. В житлово-комунальному господарстві розруха, – констатує В.Білик. –  Люди «сидять на валізах». Відчувається напруга через погодження кандидатур на призначення керівників комунальних підприємств. До всього, через обмежене фінансування галузі, виникли заборгованості по зарплаті».
«Якщо хтось не хоче працювати, то і не буде. Хто «сидить на валізах», той  з валізами і піде. А хто працює, той залишиться працювати в структурі департаменту», – прокоментував заяву керівника УЖКГ міський голова Віктор Анушкевичус. Він також пояснив, що обмежене фінансування житлово-комунального господарства викликане сезонами відпусток працівників бюджетної сфери, передовсім освітян, і виплатою їм відпускних. «Комунальна галузь зараз  справді фінансується на 80%, але до кінця серпня ми вирівняємо ситуацію», – запевнив мер.
Нагадаємо, що міськрада також ліквідувала відділ транспорту і зв’язку та управління архітектури й містобудування. Що зараз діється у цих структурах, можна лише здогадуватися…
Наш кор.
Переглядів: 1042 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]