Субота, 20.04.2024, 17:21
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 23 » Ми готові до діалогу. А ще – до змін
12:49
Ми готові до діалогу. А ще – до змін
Ігор Прокопів,
депутат міської ради,
голова фракції «За зміни
в Івано-Франківську»


До Нового року залишається 10  днів. Напередодні будь-яких змін  аналізуєш зроблене, прожите.   Роблю сьогодні це і я. Рік для мене видався насиченим. Я дебютував у виборчому марафоні. Було складно, цікаво, пізнавально. Складність полягала у нестачі часу. Адже нас «пустили» на вибори лише 31 серпня. На початку вересня я офіційно заявив про свої наміри балотуватися на міського голову. За такий короткий проміжок часу мені вдалося провести понад 80 зустрічей. Це колосальний досвід. Досвід спілкування і відкриття. Я по- іншому подивився на місто і його проблеми. Я вдячний кожному виборцю, який віддав  свій голос за мою кандидатуру, моє бачення розвитку міста.
Рік, що минає,  був роком вибору. Ми вибирали. У кожного із нас свій вибір. Громада вибрала те, що на часі. Незадоволеність економічним станом у країні призвела до бажання більшості віддати свій голос за крайніх радикалів. «Фронт змін» є прагматичною правоцентриською партією, яка сповідує економічний патріотизм.
Сьогодні «Фронт змін» виступає в опозиції. Але не в радикальній. Свою фракцію у міській раді ми назвали «За зміни в Івано-Франківську» та налаштовані боротися за ті зміни відповідно до своїх повноважень. Маємо 9 депутатів та ще двох членів виконкому. Представники «Фронту змін» очолили дві комісії. Я – житлово-комунальну. А комісію промисловості та інвестицій очолив Олександр Бубен. До речі, в попередній каденції робота цієї комісії була знівельована. Насправді ж вона має для міста стратегічне значення. Щодо комісії з питань ЖКГ, то перед нею стоїть чи не найбільше питань, які потребують оперативного втручання, вивчення та радикальних рішень. До речі, за короткий час з дня роботи комісії ми вже провели три її засідання. Нами було ініційовано створити робочу групу, яка у найкоротший термін повинна вивчити питання підняття тарифів на послуги водопостачання та водовідведення. Наразі, допоки це  вивчається, комісія пропонувала не виносити на виконком питання підняття тарифів на ці комунальні послуги. Загалом,  питання будь-яких тарифів наразі не є у компетенції міської ради. Піднімати чи не піднімати тарифи тепер вирішують у Києві у Національній комісії регулювання електроенергетики.
Не менш актуальним є і реформування житлово-комунального господарства міста, зокрема комунальних підприємств, вартість послуг яких повинна відповідати їх якості.
Роботи вистачить на всіх. Мені приємно, що всі 9 депутатів, які представляють у міській раді «Фронт Змін» – керівники з великим досвідом. І ми готові ним поділитися. Кожен із нас готовий працювати конструктивно.
Зараз ми готуємо програму дій фракції на 5 років. Вона буде базуватися на програмах моїх колег-однопартійців. Також ми плануємо відкрити громадську приймальню. Ми готові іти до людей. Ми розуміємо, що депутат міської ради є людиною публічною, тому у своїй діяльності будемо сповідувати відкритість. Беремо на себе зобов‘язування щокварталу звітувати про зроблене перед своїми виборцями. Також ми готові до діалогу.  А ще до змін. Тому напередодні Нового року дозволю собі і кожному побажати жити у час змін. Щоб через рік, коли знову прийде час підсумовувати зроблене, ви могли б сказати, що змінилися самі і змінили світ довкола себе. На краще!
Переглядів: 895 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]