Середа, 24.04.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Грудень » 17 » Магазини відкривають і в кризу
11:37
Магазини відкривають і в кризу
Минулої суботи в новобудові торгового центру «Екстім квадрат», що на Південному бульварі, 22, відчинив свої двері перший народний супермаркет «Плюс Бонус». В урочистостях з цієї нагоди взяли участь перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель, засновник цієї торгової мережі, керівник фірми «Екстім» Роман Тимків та директор мережі магазинів «Плюс Бонус» Андрій Строїч.

— Відкривати новий серйозний маркет у такий важкий час фінансово-економічної кризи — це є прояв громадянської позиції, — зазначив Зіновій Фітель. – Тому передовсім я хочу подякувати пану Тимківу за те, що він знайшов можливість і кошти відкрити цей магазин й зробити такий передноворічний подарунок іванофранківцям. Це має бути мережа народних супермаркетів і, як мене запевнили, з народними цінами. Зрештою, покупці зможуть самі в цьому переконатися.
У свою чергу Роман Тимків подякував будівельникам, які споруджували будинок, в якому розмістився торговий комплекс, всім тим, хто був до цього причетний з самого початку, і тим, хто зараз приєднався до його команди: «Я думаю, що у нас все вийшло добре і ми забезпечимо мешканців цього мікрорайону, а в перспективі — й усього міста, товарами за доступними цінами. Ми робитимемо все для того, щоб наша торгівля ставала цивілізованішою і щоб наші клієнти з радістю робили покупки в нашому магазині».
— Формат народного супермаркету запроваджено вперше не лише у нашому місті, а й загалом в Україні, — каже директор мережі магазинів «Плюс Бонус» Андрій Строїч. —  Це супермаркет з дисконтним характером продажу. Ми обіцяємо дотримуватися найнижчих цін, найвищого сервісу, закуповувати найякісніші товари і продукти, тісно співпрацювати з місцевими товаровиробниками. Також ми розробили спеціальну програму лояльності, бонусну програму і вперше в місті запровадили експрес-каси для зменшення черг».
У просторому торговому залі «Плюс Бонусу» площею тисячу квадратних метрів представлено широкий асортимент товарів промислової та продовольчої груп. Супермаркет має власну пекарню, спеціалізовані м’ясний і рибний відділи. Тут хороший інтер’єр, низькі ціни і чудовий сервіс. Все те, що необхідно, щоб навіть передноворічні закупівлі перетворилися на свято.
Наш кор.
Фото Тараса Яковина  

Переглядів: 1649 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]