П`ятниця, 29.03.2024, 08:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 30 » Леді «Ювента»
11:56
Леді «Ювента»
Звісно, в Івано-Франківську, де малий бізнес попри усілякі негаразди і кризи стоїть на ногах досить міцно, є добрих кілька десятків підприємців, яких можна назвати успішними. Вони торгують, будують, продукують, надають послуги… Однак Тетяна Терсенова- Заводовська стоїть в цьому числі якось окремо, бо її центр естетичного виховання знаний чи не всім франківцям. Десятий рік пані Тетяна плекає юних леді у школі краси та модельному агентстві «Ювента».

Розпочала свою підприємницьку діяльність Тетяна Терсенова-Заводовська в 2001 році, полишивши у минулому свою медичну освіту й роботу на «швидкій» та в судмедекспертизі. Висока, струнка, з привабливою зовнішністю та активним характером, пані Тетяна сама свого часу виступала моделлю, демонструючи вироби місцевої швейної фабрики. Тож основна її нинішня діяльність у сфері модельного бізнесу є цілком закономірною. Ця жінка добре знає, як важливо для юнок відчувати себе чарівними й привабливими.
На сьогодні «Ювента» є окрасою чисельних вишуканих культурно-мистецьких чи бізнесових заходів, які відбуваються в Івано-Франківську. І майже за десять років у цій школи модельного мистецтва виплекалося чимало красунь, які підкорили свою неповторністю і високим смаком десятки країн світу. 
Тетяна Терсенова-Заводовська виступає автором та організатором щорічного фестивалю перукарського мистецтва «Золотий Їжак», шоу-програми «Франківський подіум», проекту «Вишиванка» (популяризація українського національного вбрання в сучасній моді), дитячого мюзиклу «Пригоди Червоного капелюшка» тощо. Вона також є автором щорічного благодійного марафону «Краплинка серця дітям», в рамках якого надається допомога сирітському притулку, що на вул. Набережній.
Упродовж чотирьох років пані Тетяна була офіційним представником Національного комітету «Міс Україна» в Івано-Франківській області. В 2006 році стала лауреатом першої всеукраїнської та міжнародної премії «Жінка третього тисячоліття» (м. Київ). Цікаво також, що пані Тетяна є фундатором премії імені свого батька Герасима Терсенова, якою вже майже двадцять років відзначаються найкращі винахідники і раціоналізатори міста та області.

Авторитетна думка
Олена Третяк,
директор телерадіокомпанії «Вежа»:

– «Надзвичайно поважаю цю жінку, яка зуміла поставити свій бізнес на професійну основу. Школа краси і модельне агентство, засновані Тетяною Терсеновою, – це добра школа виховання особистості. Підкуповує те, як пані Тетяна дбає про своїх вихованців. Доля кожної для неї небайдужа. Через те простежує кожен контракт, який підписують її вихованці з іншими відомими модельними агентствами, вболіває за них і радіє їхнім успіхам».  

 
Переглядів: 2044 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мар'яна  
0
marianapluvyn87@mail.ru

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]