Субота, 20.04.2024, 11:07
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 21 » КУР’ЄР ФУТБОЛУ
12:31
КУР’ЄР ФУТБОЛУ
Погода не здається

Старт футбольного сезону знову перенесено

Примхи цьогорічної весни змушують футбольні колективи раз-по-раз коректувати свої плани. Вже зрозуміло, що розпочати новий сезон у заплановані терміни не вдасться. Обласна федерація футболу вдруге перенесла старт ювілейного, 20-го розіграшу Кубка Підгір’я. Він стартує 30 березня. Відтак перші поєдинки чемпіонату Івано-Франківщини пройдуть не 7-го, а 14 квітня.


Завтра ІФФФ завершує прийняття заяв на участь в чемпіонаті. Наразі підтвердили свої виступи 12 клубів – «Карпати» Яремче, «Газовик» Богородчани, «Карпати» Коломия, «Кроно-Карпати» Брошнів, «Придністров’я» Тлумач, «Гуцульщина» Косів, «Галичина-Вапно» Галич, ФК «Снятин», ФК «Калуш», «Тепловик» Івано-Франківськ, «Нафтовик» Долина» і новачок з 2-ї ліги – «Славія» Отинія. Очікуються відповідні подання від делятинського «Прута» і «Сокола» з Угринова.
Як ми вже повідомляли, відмовилися від підвищення у класі «Карпати» з Кут. Найімовірніше, у другий дивізіон через брак фінансів перейде городенківський «Пробій». Відтак у турнірі можуть змагатися від 12 до 14 команд. Хоча… Намір повернутися в коло учасників турніру днями висловив надвірнянський «Бескид». Отож в ІФФФ очікують на офіційні документи від клубу.
Тринадцять команд наразі готуються стартувати в 2-й лізі – ФК «Битків» (вибув з 1-ї ліги), «Карпати» Кути, «Карпати» Болехів, «Граніт» Тлумач, ФК «Обертин», «Дністер-Рітас» Побережжя і одразу сім новачків – «Темп» Заболотів, «Колос» Турка, «Краснопіль» Солотвин, ФК «Ланчин», «Енергія» Бурштин (не плутати з «Енергетиком»), «Вихор» Ямниця і «Карпати» Печеніжин.
До них, як мовилося вище, може долучитися «Пробій». В роздумах наразі перебуває ФК «Гвіздець». За певних обставин учасників на першому етапі можуть розділити на дві групи. На жаль, не гратимуть на обласній арені двоє старожилів – ФК «Сваричів» і тисменицький «Хутровик», а також ФК «Яспіль», що вибув з 1-ї ліги.
Не виключено, що дехто з учасників чемпіонату паралельно виступатиме на всеукраїнській арені. Приміром, «Тепловик» і «Галичина-Вапно» можуть стати учасниками аматорського чемпіонату (галичани при цьому домашні матчі проводитимуть у Бурштині), а коломийські «Карпати» – розіграшу Кубка України. Від першості коломийчани завбачливо відмовились через перевантажений календар у весняно-літній частині сезону.
Завтра в офісі Івано-Франківської обласної федерації футболу відбудеться нарада з представниками команд, де, не виключено, відбудеться жеребкування календаря змагань.

Сторінку підготував Володимир Горощак 

Переглядів: 875 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]