П`ятниця, 29.03.2024, 00:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Січень » 4 » КРИМІНАЛ
11:26
КРИМІНАЛ
Стрілянина в Буковелі
В ніч з 31 грудня на 1 січня в ресторані "Веселий Гуцул", що в с. Поляниця троє чоловіків разом із сім’ями святкували Новий рік. Над ранок, викликавши таксі, компанія вирішила зробити ще одне замовлення. Однак кухня ресторану вже була закрита, тому персонал змушений був відмовити. Нетверезих відвідувачів це обурило, внаслідок чого виникла конфліктна ситуація. Офіціантів врятувало таксі, яке приїхало за викликом та забрало надокучливих клієнтів. Однак згодом чоловіки повернулися… Маючи при собі зброю та каміння. Відтак напали на персонал ресторану, завдавши охоронцеві та офіціанту тілесні ушкодження. З місця події вилучено декілька гільз від зброї травматичної дії. Порушників затримано, триває кримінальне провадження.

ДТП під ялинкою

Першого січня близько 4 години ранку в центрі Івано-Франківська, неподалік новорічної ялинки, автомобіль «ВАЗ-2109» наїхав на групу людей, які святкували Новий рік.
Унаслідок наїзду за медичною допомогою звернулися 8 осіб, двоє з них госпіталізовані й перебувають на лікуванні. Водій автомобіля з місця події втік. Слідчо-оперативна група обласного УМВС та Івано-Франківського міськвідділу міліції опитала очевидців пригоди й вжила заходи по встановленню та розшуку водія-втікача.
На ранок 20-річного жителя Івано-Франківська, який був за кермом «ВАЗ-2109», затримали працівники міліції. За іншою інформацією, усвідомивши що скоїв, він сам прийшов, так би мовити, з повинною… Свою поведінку порушник пояснює конфліктом з дівчиною. Мовляв, посварився і їхав світ за очі.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато кримінальне провадження. Водієві «Жигулів» загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Викрала з магазину… сейф із виторгом

Вранці 28 грудня в чергову частину Івано-Франківського МВ УМВС зателефонував тридцятирічний місцевий підприємець і повідомив про зникнення з магазину сейфу з грошима. Туди виїхала слідчо-оперативна група міліції.
Виявилося, що ключі до невеликого металевого сейфу, який кріпився до шафи, мають шестеро підприємців, які торгують у магазині й зберігають у ньому свій виторг. Правоохоронці опитали їх, здійснили ретельний огляд приміщення.
У поле зору слідчо-оперативної групи потрапила 43-річна жінка, яка має офіс у тому ж приміщенні, що й магазин. У розмові з оперативниками вона зізналася, що поцупила сейф, який заховала в своєму особняку. Міліціонери виїхали до неї додому й справді знайшли металевий сховок, який був під ліжком.
Виявилося, що бізнесвумен взяла в банку кредит, за який не змогла вчасно розрахуватися. Щоб вийти із ситуації, жінка не знайшла кращого виходу, ніж пограбувати сусідів по роботі. Дочекавшись, коли магазин зачиниться, пані відчинила його своїм ключем, відірвала від стінки шафи сейф і привезла додому. Там безуспішно намагалася його відчинити, а потім заховала під ліжком і поїхала на роботу.
Як повідомив начальник відділу карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС капітан міліції Василь Маківничук, у присутності потерпілих і понятих сейф відчинили «рідним» ключем і перерахували наявні в ньому кошти. Там була 41 тисяча гривень. Після проведення необхідних формальностей гроші повернуть підприємцям. А проти їхньої злодійкуватої сусідки відкрито кримінальне провадження за вчинення крадіжки коштів, що завдала значної шкоди потерпілим. Стосовно жінки обрано запобіжний захід – особисте зобов'язання. Тож Новий рік бізнесвумен зустріла вдома, але з далеко не святковим настроєм.
За інформацією СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Переглядів: 625 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]