П`ятниця, 19.04.2024, 11:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Червень » 9 » КОНТАКТИ
14:34
КОНТАКТИ
Посол цікавився інвестпропозиціями
2 червня відбулася зустріч Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса із офіційною делегацією посольства Австрії в Україні.
У складі делегації посольства Австрії до Івано-Франківська прибули Надзвичайний і Повноважний посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм, торговий радник посольства Австрії Грегор Постль,  а також керівник Австрійського торгового офісу у Львові Надія Богатиренко. З боку  Івано-Франківська у зустрічі, окрім міського голови Віктора Анушкевичуса, участь взяли  заступник міського голови з економічних питань Любомир Слободян, а також голова Івано-Франківської торгово-промислової палати Василь Гуменюк.
Офіційна делегація посольства Австрії прибула до Івано-Франківська для ознайомлення Надзвичайного і Повноважного посла Вольфа Дітріха Хайма з регіоном та знайомства з керівництвом міста, а також  проведення переговорів щодо співпраці в сфері збереження історичних зв’язків між двома державами,  туристичного обміну, економічної співпраці між державами. Нагадаємо, пан посол вступив на дипломатичну посаду майже три місяці тому.
Вітаючи посла Австрії, міський голова Віктор Анушкевичус висловив задоволення існуючою двосторонньою співпрацею та коротко презентував можливості та інтереси міста Івано-Франківська, а також напрямки співпраці, які можуть бути перспективними для обох сторін. Зокрема, як зазначив Віктор Анушкевичус, насамперед місто Івано-Франківськ цікавить співпраця з австрійськими партнерами в галузі інвестування – пану послу був вручений комплект презентаційних матеріалів, які демонструють інвестиційні можливості міста. Окрім того, за словами міського голови, перспективними напрямками співпраці можуть стати такі як експорт до Австрії екологічно чистої харчової продукції івано-франківських виробників, а також взаємовигідна співпраця в галузі будівництва підземних паркінгів, яких надзвичайно потребує сьогодні Івано-Франківськ.
В свою чергу Надзвичайний і Повноважний посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм привітав керівництво міста. «Мої перші враження від Івано-Франківська дуже позитивні, це дуже динамічне і ділове місто, яке, проте, випромінює молодий дух», – зазначив Вольф Дітріх Хайм. Посол зацікавився комплексними інвестиційними пропозиціями Івано-Франківська, а також висловив готовність допомогти в організації презентації інвестиційних можливостей міста у Відні та в Австрії загалом.
Наш кор.
Переглядів: 844 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]