П`ятниця, 19.04.2024, 19:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Листопад » 18 » Коли елементарна необережність стає причиною неелементарних нещасть
11:38
Коли елементарна необережність стає причиною неелементарних нещасть
Дитячі розваги інколи стають дорослими проблемами, як це трапилося з 8-річним мешканцем Івано-Франківська, котрий погідного листопадового дня не знайшов собі кращого заняття, аніж запхати ногу у резиновий скат.

Як з’ясувалося, цей процес виявився незворотним, бідна дитина,  скільки не намагалася, самотужки так і не змогла збутися зайвого вантажу. На допомогу прийшли дорослі, але й вони виявилися безсилими. Отож, нічого не залишалося, як зателефонувати на «101». Працівники пожежно-рятувальної служби, котрі прибули на місце події, за допомогою гідравлічних ножниць розрізали скат та звільнили ногу потерпілого. Дитину швидкою медичною допомогою доправили в міський дитячий травмпункт, де й встановили діагноз – забій правої нижньої гомілки. Сподіваємося, ця пригода стане добрим уроком хлопчині на майбутнє.
На жаль, нехтування іншими елементарними правилами пожежної безпеки при експлуатації газових приладів коштувало занадто дорого 61-річному мешканцеві села Хриплин Івано-Франківської міської ради. Чоловік, бажаючи запалити щойно встановлений газовий конвектор індивідуального опалення власноруч, чомусь вирішив скористатися саме запальничкою. Вибух пролунав несподівано і фатально. Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку, віконну раму, закоптив меблі. Але найбільше постраждав сам господар. Потерпілого каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом «термічні опіки І-ІІІ ступеня 80% площі поверхні тіла» госпіталізовано в обласну клінічну лікарню. Як констатують медики, стан потерпілого важкий.
Так само фатальним для 79-річного мешканця села Люча Косівського району виявився, мабуть, сотий в його житті перехід з велосипедом через річку Люча. Чоловік в якусь мить послизнувся та впав у воду. На жаль, вік зробив своє: вибратися з води чоловікові забракло сил...
І вже аж ніяк не вік спонукав випасти з балкона дев’ятого поверху на вулиці Коновальця, що в обласному центрі, 28-річного молодого чоловіка, котрий від отриманих травм помер до прибуття швидкої допомоги. Наразі причина цього трагічного випадку з’ясовується.
Марія ЗАОЗЕРНА,
ГУ МНС в області


Переглядів: 882 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Darwin  
0
With the bases laoded you struck us out with that answer!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]