П`ятниця, 29.03.2024, 15:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Лютий » 24 » Хто стане Афродітою Прикарпаття?
09:47
Хто стане Афродітою Прикарпаття?
15 березня відбудеться конкурс краси «Міс Прикарпаття-2011», в якому за звання найкращої змагатимуться 17 претенденток, визначених під час останнього кастингу, що відбувся в понеділок.

Конкурс «Міс Прикарпаття» – це ліцензійний конкурс Національного комітету «Міс Україна», власником якого є бізнесмен Олександр Онищенко. Переможниця представлятиме нашу область на Всеукраїнському конкурсі краси. Директор Школи краси «Ювента» Тетяна Терсенова запевняє, що всі дівчата, які перемагали в Івано-Франківську, привозили корони й з Києва, що свідчить про високий рівень підготовки наших учасниць.
У цьому році організатори вирішили максимально залучити до участі в конкурсі учасниць з районів Івано-Франківщини. Адже у глибинці бувають сховані справжні принцеси, які інколи й самі не знають, які вони красиві. Організатори намагаються зламати стереотип «там усе куплено» і повернути до конкурсів краси довіру населення.
Пані Тетяна наводить приклад Ірини Самуляк, яка в минулому році виграла конкурс «Міс Івано-Франківська» і стала другою віце-міс «Україна-Всесвіт», хоча спочатку і її батьки, і вона сама досить скептично до цього ставились.
«Сьогодні наші дівчата заполонили майже весь світ. Франківські моделі є у Китаї та Японії, у Лондоні та Парижі, Туреччині та Тунісі. А починалося все з франківської сцени», – акцентує Т.Терсенова.
Поняття краси, як і щастя чи кохання, достатньо відносне… До речі, богиня краси Афродіта, згідно з її мармуровою копією, була далека від сучасного еталону. Її зріст – лише 164 см, а замість ідеальних розмірів 90-60-90 вона мала 86-69-93. 
Але на конкурсах вимоги до красунь «залізні»: вік – 17-25 років, зріст – від 173 см, відсутність перстеня на безіменному пальці. «Звичайно, є дуже вродливі дівчата низького зросту. Але вимоги сцени суворі. Мені шкода, та вона для них – табу. Якщо з вагою ще можна боротися, то сантиметрів собі не доклеїш», – зазначає пані Тетяна. 
Найбільша проблема учасниць – стара і банальна: дівчата не вміють правильно ходити «від бедра» на 13-сантиметрових підборах. А ця проблема тягне за собою інші. Коли концентруєш увагу на ході, сутуляться плечі, змінюється міміка. 
Пані Терсенова каже, що врода і сценічність не завжди сумісні. У 17-18 років дівчата докладають всіх зусиль, щоб власними руками себе «прикрасити»: вищипують брови, перефарбовують волосся, нарощують довжелезні штучні  нігті, роблять татуаж, пірсинг… Тоді як справжня модель має бути природна й непідробна – натуральне волосся, ні грама макіяжу. «Природа краще знає, якими фарбами нас наділити», – наголошує Тетяна Герасимівна.
Ціль у житті потрібна не стільки для того, щоб її досягти, а щоб до неї йти. Ті дівчата, які виходять на сцену, вже переможниці. Вони перебороли страх, комплекси, іронію...
Мар’яна РИНДИЧ 

P.S. У наступному номері «ЗК» читайте ексклюзивні бліц-інтерв’ю з усіма  учасницями конкурсу «Міс Прикарпаття-2011».
Переглядів: 1402 | Додав: bond | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 Тіфані  
0
Терсенова вміє вішати лапшу!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]