Четвер, 25.04.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Серпень » 6 » «Ярковиця»: репутація перш за все
14:06
«Ярковиця»: репутація перш за все
Серед багатьох десятків будівельних фірм, що працюють в Івано-Франківську, компанія «Ярковиця» займає окреме місце. Місце справжнього лідера. Достатньо сказати, що добрих дві третини житла, яке будується і здається в експлуатацію в обласному центрі Прикарпаття, – це житло від «Ярковиці». І справа не лише в обсягах, а й у стилі роботи цієї компанії, яка присутня на будівельному ринку вже майже десять років. І майже десять років її очолює господар від Бога Володимир Балагура.

Якось в одному з інтерв’ю «Західному кур’єру»  Володимир Омелянович сказав, що господаря з нього зробив батько. Народившись у багатодітній родині, Володимир Омелянович змалку звик до роботи. А бачачи, скільки сил і натхнення віддають праці його батьки, він перейняв від них цю велику працездатність і вміння все робити добре, щоб раділо око і душа.
Здається, сьогодні так працює вся команда «Ярковиця». Принаймні, це одна з небагатьох будівельних компаній нашого міста, яка успішно пережила кризу і стабільно розвивається. Вона активно будує та своєчасно виконує взяті перед замовниками зобов’язання. За даними податкової інспекції Івано-Франківська, компанія входить у п’ятірку найбільших платників податків міста.
У чому ж, як кажуть, секрет фірми? Ну, найперше, досвід і репутація накопичувалися роками. Завдяки цьому Володимир Балагура знана й авторитетна в Івано-Франківську людина, член міськвиконкому. Сам же він зазначає: «Ми ніколи не працювали лише для фінансового успіху, а в основу діяльності ставили звичайні людські стосунки. Я щиро переконаний, що люди повинні відчувати, що ми прийшли до них з добрими намірами. Тому можу стверджувати, що сьогоднішню репутацію компанії створили наші клієнти. І це надзвичайно приємно знати, що люди тобі довіряють».
Варто сказати, що «Ярковиця» – компанія, яка ніколи не брала банківських кредитів, а освоювала власні кошти та кошти інвесторів – причому без підвищення цін за споруджуване житло, коли навколо на будівельному ринку ціни суттєво зростали. Це теж спрацювало на репутацію фірми і довіру до неї людей, які несли і несуть до неї кошти.  
Нині в цьому колективі зібрані кращі спеціалісти будівельної галузі. Поряд з досвідченими фахівцями – амбітні молоді люди. Володимир Балагура пишається своїми високопрофесійними кадрами: головним інженером Дмитром Демківим, виконробами Володимиром Кізимом та Миколою Шіцою, головним бухгалтером Іриною Данилюк, мулярами Ігорем Гроною, Василем Галушкою, Олегом Турчином, Михайлом Красножоном, Олегом Пікуляком, Миколою Волосянком. Саме ці люди працюють на високу репутацію фірми.
Вимогливий до своєї команди, Володимир Балагура й партнерів підбирає надійних та високопрофесійних. Підрядники «Ярковиці», а це підприємства «Галкомбуд», «Прикарпатліфт», Перший віконний завод, "ТВ-буд”, підприємець Сергій Мисик і багато інших теж мають неабиякий авторитет в Івано-Франківську та області. Плідно співпрацює фірма й з проектною організацією "Атріум”, де керівником Іван Кошка. З такими підрядниками, каже Володимир Омелянович, не соромно будувати.
Як відомо, успіх і багатство приходять до тих, хто щиро любить свого ближнього. Для Володимира Балагури і його колективу така любов – реальна допомога тим, хто цього потребує, а також матеріальна підтримка духовних святинь і храмів. Недаремно за меценатство та за внесок у розбудову церков його відзначив кардинал УГКЦ Любомир Гузар. Як тільки стається якесь лихо – «Ярковиця» завжди готова допомогти. Прикарпатці знають, що саме «Ярковиця» зі свого фонду виділила квартири кільком сім’ям, яких спіткала нужда; що фірма часто надає благочинну допомогу школам-інтернатам, сиротам, безнадійно хворим. Саме цими днями отримає квартиру багатодітна сім’я Березовичів з Коломиї, батьки яких загинули під час повені 2008 року. У свою чергу люди віддячують цьому колективу великою прихильністю і довірою.

Олена Дроняк, бухгалтер:
– «Наша молода сім’я два роки тому купувала квартиру фірми «Ярковиця». Пригадую, як приємно з нами спілкувалися спеціалісти, детально пояснюючи, які саме внески і коли ми повинні сплачувати. Коли ж нам залишилося виплатити ще третину коштів, по наших гаманцях вдарила криза. Ми з чоловіком були в розпачі. Але фірма з розумінням поставилась до нашої проблеми і дозволила виплачувати суму не поспішаючи, упродовж ще восьми місяців після зазначеного у договорі терміну. Бували місяці, коли не могли сплатити обумовленої суми – і тут фірма пішла назустріч і дозволила робити такі внески, які були нам під силу.
Дякуємо за терпіння і розуміння. За людське ставлення до клієнтів».  
        
Переглядів: 4118 | Додав: bond | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]