Середа, 24.04.2024, 12:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 15 » І один у полі – воїн
12:41
І один у полі – воїн
Анатолій Гриценко запевняє, що він – єдиний справжній з усіх 18-ти кандидатів на пост Президента України

Про це народний депутат від «НСНУ», голова парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони заявив на прес-конференції в Івано-Франківську у понеділок. Свою головну відмінність від решти претендентів на найвищу посаду в державі екс-міністр оборони обгрунтував так: «Я справжній, нефальшивий. Якщо я говорю «так», це означає, що буде «так». Якщо я говорю «ні», це означає, що буде «ні». Я не підводив, не давав обіцянок, які не виконував».


Серед пунктів передвиборчої програми Анатолія Гриценка: повернути термін   навчання в школі до 10-ти років, бо „нинішні діти не дурніші, ніж були ми”; ліквідувати податкову міліцію, бо „це повний абсурд, коли в кожній структурі створюється своя міліція”; скасувати ПДВ, бо „цей податок повністю себе дискредитував, відкати сягають 30-40, а то й більше відсотків і йдуть в кишені чиновників”; відмінити державний техогляд приватного автотранспорту, бо він „вже давно перетворився в загальнонаціональні обман, корупцію і побори в мільярдних масштабах”.
Пан Гриценко сказав, що пішов у президенти через те, що не хоче жити в такій країні, як сьогодні, коли хабарникам, мародерам, вбивцям, злодіям, шахраям живеться комфортно, а чесній і порядній людині, яка вже виглядає білою вороною, найтяжче, і не побачив серед решти претендентів на цю посаду достойного. «Якби я бачив людину, яка на посаді президента спрацює ефективно, морально з першого дня, я б не висував свою кандидатуру», – сказав він. Кандидат запевнив, що за ним не стоїть жоден олігарх, а 2,5 млн. на його виборчу заставу зібрали люди і ніхто з них ніяких умов йому не поставив.
Анатолій Гриценко поставив під сумнів соціологічні прогнози результатів виборів, оскільки переконаний, що соціології як науки зараз в Україні не існує, вона існує як засіб зомбування. За його словами, в Україні склалася унікальна для всього світу ситуація – чим ближче до виборів, тим більше тих, хто не визначився. Люди з кожним днем отримують нову порцію скандалів, звинувачень і все більше розчаровуються. Дуже високою залишається кількість тих, хто взагалі не хоче йти на вибори або хоче викреслити всіх.
«Якщо ви не підете на вибори, то вашим голосом скористаються. І зовсім не так, як би це зробили ви. Якщо ви викреслюєте всіх, це означає, що залишаються нинішні і нікого нового не з’явиться. Тоді ви позбавляєте самі себе шансу, щоб були нові обличчя, була нова політика і був новий рік», – попередив кандидат в президенти Анатолій Гриценко, який вважає, що новий рік в Україні ще не настав, а чи настане – залежить від результатів голосування. Тому він попросив людей про дві речі: щоб вони пішли 17 січня на вибори, відчули себе громадянами і щоб проголосували по совісті. Так, щоб 18-го не було соромно.
Тарас Ткачук
Переглядів: 1207 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]