Четвер, 28.03.2024, 10:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 2 » ГОРДІСТЬ МІСТА
10:20
ГОРДІСТЬ МІСТА
Життя на рингу
Олександру АвраменкУ 18 років. Він перейшов  на II курс Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Хлопець навчається на газо-нафто-промисловому факультеті на спеціальності „Видобуток нафти і газу на морських шельфах”.
Ще під час навчання в Івано-Франківській ЗОШ №12 Саша зацікавився спортом. В 10-річному віці хлопчик почав займатися плаванням в дитячо-юнацькій спортивній школі „Олімп”. Потім почав відвідувати вільну боротьбу. Згодом захопився рукопашним боєм, карате, тхеквондо.
Саме тоді багато однокласників Олександра почали займатися тайланським боксом. Друзі відвели Сашка до клубу „Спарта”, заняття якого відбувалися на базі клубу „Богатир” і саме цей вид спорту остаточно підкорив серце юного спортсмена.
Серед розмаїття людей, які зустрічалися на його життєвому шляху, Олександр Авраменко особливо відзначає свого тренера Павла Віталійовича Мишка.
Саме він серйозно зацікавився спортивною кар’єрою молодого спортсмена. Вперше на професійні змагання Сашко поїхав до Львова. У хлопця був один поєдинок, в якому іванофранківець здобув впевнену дострокову перемогу нокаутом. З цього поєдинку і почалося справжнє зацікавлення Сашка спортом. Вже незабаром хлопець поїхав на свої перші збори до Одеси, де зміг тренуватися із збірною України. А ще через кілька місяців відбувся чемпіонат України серед юніорів, на якому Олександр зайняв третє місце. На кожних наступних змаганнях Сашко почав показувати щоразу кращий результат.
Серед особистих здобутків юного спортсмена чимало нагород. Юніорські I місця на чемпіонаті України з тайланського боксу в Полтаві і  Харкові та II місце в Одесі.
Олександр Авраменко – володар Кубка Європи з тайланського боксу серед юніорів (м.Дрезден, Німеччина). А також серед досягнень івано-франківського спортсмена – участь у відкритому чемпіонаті Львівської області з кікбоксингу „WKA”, I місце на Міжнародному турнірі з кікбоксингу „Весна Тайфуна”(м.Дрогобич), I місце на відкритому Кубку  Полтавської області з тайланського боксу, I місце на відкритому чемпіонаті Івано-Франківської області з тайланського боксу, I місце на відкритому чемпіонаті Чернівецької області з кікбоксингу.
У Сашка досить непросте життя, адже складно поєднувати постійні тренування, поїздки на змагання з навчанням в університеті. Проте Олександр розуміє, що освіта має велике значення в житті кожної людини.
„Вже незабаром, у вересні, ми поїдемо до Узбекистану на чемпіонат світу. На цих змаганнях я виступатиму серед юніорів, – каже Сашко. – Дуже хочеться виграти ці змагання і стати чемпіоном світу”.
Зараз Олександр ретельно тренується. Щодня хлопець присвячує тренуванням майже 5 годин. Кожного ранку він займається бігом та силовими вправами, а ввечері – вправами з відпрацювання техніки.
Звісно, все це доволі складно, проте Олександр впевнено йде до своєї мети. Вже зовсім скоро він вийде на ринг, усвідомлюючи, що за його плечима честь рідної країни. А це для юного спортсмена найголовніше у житті.
Любов Загоровська
Переглядів: 1041 | Додав: bond | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 2
2 Roman  
0
Молодца так тримати!!!

1 Андрюха!  
0
красень Саша1!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]