Четвер, 28.03.2024, 12:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Серпень » 11 » ГОРДІСТЬ МІСТА
11:48
ГОРДІСТЬ МІСТА
Маленька артистка з Івано-Франківська
Єві Новицькій 8 років. Дівчинка перейшла до 3-го класу Івано-Франківської ЗОШ №3. Вона дуже любить школу, адже, за її словами, має там багато друзів та дуже гарну вчительку. Серед шкільних предметів дівчинка виділяє музику, фізкультуру, українську і польську мови.
На сцені Єва вперше виступила в дворічному віці. А вже незабаром вона стала активною учасницею усіх святкових заходів в дитсадку, а згодом і у школі. Маленька артистка вже тоді виділялася талантом і сценічністю. І сьогодні Єва постійно виступає на усіх загальноміських святах, є улюбленицею публіки.
Майжетри роки тому Єва Новицька почала займатися у "Вокальній студії Ірини Батюк" при міському Центрі дозвілля дітей та юнацтва. Дівчинка активно записує нові пісні, практикує сольний спів. Крім того, багатьом українцям Єва запам'яталася участю у телевізійному проекті "Україна має талант", де виступала у складі гурту "Міні Братц".
"Я люблю співати веселі, рухливі, танцювальні пісні", – каже Єва. І це не випадково. Дівчинка дуже рухлива, багато років займається танцями.
Власне, розпочинала танцювати маленька Єва в балетній школі в класі Лариси Медведєвої. Потім перейшла до КСТ "Динамо" до класу Ірини Гурбель. А протягом останнього року Єва відвідує ЗААЕСТ "Медитація" (МЦДЮТ), де займається в Марини Хохрякової та Емми Озимінської.
Проте, незважаючи на високі результати, які дівчинка досягла у танцях, основним і найбільшим Євиним захопленням є музика.
Дівчинка неодноразово перемагала в різноманітних фестивалях і конкурсах. Серед її здобутків II місце в обласному фестивалі національних меншин "Всі ми діти твої, Україно", II місце у VII дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв "Таланти землі Галицької", III премія на ХVI Всеукраїнському пісенному фестивалі "Цвіт папороті", III місце на Всеукраїнському дитячому конкурсі-фестивалі "Карпатські соловейки", II місце на Всеукраїнському фестивалі молодих виконавців сучасної української пісні "Сузір'я зірок".
Крім того, маленька Єва отримала подяку Асоціації українських організацій в Естонії як учасниця Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості "Квіти України".
"Я дуже хочу стати артисткою, – каже Єва і додає, – а ще мені подобається бути ведучою різних цікавих заходів". І такий досвід є в маленької співачки. Цього року спільно з Михайлом Морісом Єва була ведучою мистецької акції "Вогні ратуші" на день міста Івано-Франківська та на звітному концерті усіх шкіл обласного центру, а також дівчинка вела свято "У родинному колі" на Міжнародний день сім'ї, за що отримала подяку від управління освіти.
Проте у житті Єви є не тільки естрадна діяльність. Дівчинка займається в Івано-Франківській музичній школі №2 ім. Барвінського по класу флейти (викладач Світлана Вікторівна Близнюк). Нещодавно Єва почала відвідувати студію "Флоран", де вчиться виготовляти квіткові композиції.
Єва любить подорожувати, відвідувати музеї, пам'ятки культури. Вона із захопленням розповідає про свої виступи у Польщі та Естонії, де концерти поєднувалися з мандрівками.
У цієї дівчинки велике майбутнє, а значить ми ще неодноразово почуємо про талант маленької артистки.
Любов Загоровська
Переглядів: 891 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]