Вівторок, 19.03.2024, 09:15
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Січень » 27 » Голова і ще раз голова
11:55
Голова і ще раз голова
Уже традиційно на початку роботи нової каденції органів місцевого самоврядування в регіональному відділенні Асоціації міст України відбуваються організаційні загальні збори ІФ РВ АМУ. Звіт виконавчої дирекції, вибори голови відділення, членів правління, планування роботи на найближчий час стали головними питаннями на порядку денному і цього разу.

За словами виконавчого директора регіонального відділення Олега Войтичука, за звітний період було проведено 11 засідань правління ІФ РВ АМУ та тричі збирались загальні збори, на яких обговорювались особливо важливі  питання: захисту прав та повноважень ОМС на місцях, тарифної політики,  реалізації в області програми розвитку малих міст,  формування місцевих бюджетів тощо.
Одним з досягнень РВ АМУ стало створення за ініціативою його членів координаційної ради з питань діяльності органів місцевого самоврядування при голові ОДА, яка за своїм задумом повинна покращити процес комунікації органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на місцях. Логічним продовженням такої роботи стала ініціатива Асоціації міст України впровадження проекту «Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування «ДІАЛОГ», головними компонентами якого стануть вироблення та запровадження на місцевому рівні інструментів ефективного політичного діалогу між органами виконавчої влади та ОМС, консультативної підтримки з правових, організаційних та інших питань діяльності, поширення інформації та обмін досвідом щодо втілення кращих практик на місцевому рівні.
Завершилась робота з-агальних зборів черговими виборами голови регіонального відділення та членів його правління. Очолити Івано-Франківське регіональне відділення загальні збори знову одноголосно довірили міському голові міста Івано-Франківська Віктору Анушкевичусу. До складу правління також увійшли голови міст, селищ, сіл області, – повідомив «ЗК» виконавчий директор регіонального відділення АМУ Олег Войтичук.
Наш кор.
Переглядів: 945 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]