Субота, 20.04.2024, 14:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 20 » ФУТБОЛ
08:57
ФУТБОЛ
Троє у човні, не рахуючи...

Третину турнірної дистанції здолали учасники обласного чемпіонату. Згаданого відрізку вистачило, щоб визначитися з фаворитами змагань. На чолі турнірної таблиці тріумвірат у складі брошнівських «Кроно-Карпат», «Карпат» з Коломиї і богородчанського «Газовика», який суттєво відірвався від решти учасників.

В черговому турі лідери здобули по три очки, однак похвилюватися їхнім прихильникам все ж довелося. «Газовик», граючи у Тлумачі з «Придністров’ям», першим отримав м’яч у власні ворота. Однак підопічні Олександра Микуляка швидко відігралися і ще до перерви вийшли вперед. Крапку у матчі на початку другої 45-хвилинки поставив ветеран богородчанців Роман Мотуз – 3:1.
З таким самим рахунком здобули перемогу і коломийські «Карпати». Покутяни вперше у своїй поки що недовгій історії зуміли виграти матч на франківській «Гірці». Пропустивши швидкий м’яч з 11-метрової позначки, господарі з «Ніки-Тепловика» майже одразу зрівняли  рахунок. Шальки терезів хиталися до середини другого тайму, після чого досвідчені Олег Веприк і Андрій Нестерук схилили їх на користь «Карпат».
Попри «історичну» перемогу коломияни змушені були поступитися лідерством. Турнірні перегони завдяки кращій різниці голів очолили «Кроно-Карпати». Брошнівці відвантажили вісім «сухих» м’ячів у ворота відвертого аутсайдера – «Сокола» з Угринова. Зауважимо, гості вийшли на гру у неповному складі (всього вісім гравців) і при цьому звели перший тайм до нічиєї! Голевий міх розв’язався лише по перерві… «Покером» відзначився Ростислав Волошинович, який з 11-ма м’ячами очолив бомбардирську гонку.
Продовжує приємно дивувати дебютант змагань – отинійська «Славія». Підопічні граючого тренера Миколи Хомина впевнено переграли долинський «Нафтовик» (4:1). Поліпшив своє становище «Гал-Вапно-Енергетик», котрий наприкінці минулого тижня у двох матчах здобув більше очок, ніж впродовж двох попередніх місяців. Галичани продовжують демонструвати відкритий футбол. За результативністю вони поступаються тільки лідеру («Кроно-Карпатам»), а за кільки пропущених м’ячів – тільки аутсайдеру («Соколу»).
В останню декаду червня заплановано одразу три тури – 23, 27 і 30-го числа. Після цього учасники підуть на літні вакації, що триватимуть до 4 серпня. Зауважимо, що команди другої ліги цього разу відпочивали. В неділю вони розпочнуть друге коло першого етапу турніру.
Володимир Горощак
Переглядів: 623 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]