Середа, 24.04.2024, 07:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 11 » ДІЛО
10:46
ДІЛО
Будівельна компанія «Мельник» святкує третю річницю: все тільки починається

15 липня наша компанія відзначає три роки від заснування, і вже стало щорічною традицією ділитися своїми здобутками та планами з нашими клієнтами, партнерами та мешканцями міста. Ми розуміємо, що в наших будинках житиме лише невелика частина франківців, але всі решта, котрі живуть в місті і щодня ходять його вулицями, є причетними до нашої діяльності, до нашої компанії, до розбудови нашого Івано-Франківська. Ми прагнемо, щоб кожен зведений нами будинок став окрасою міста.
З самого початку існування будівельної фірми ми обрали стратегію лідерства за якістю, яка вимагає дотримання високих стандартів якості у будівництві і постійного удосконалення. І пройшовши трирічний шлях у будівельній справі, впевнено заявляємо, що все лише починається, в нас вже є великі досягнення, але ми йдемо впевнено вперед і маємо потенціал для розвитку.


Кожен наш об'єкт є особливим для нас, має своє обличчя, ім'я та унікальність. Перший наш будинок зведений на Вовчинецькій. Він перейшов у статус житлового комплексу, адже збудовано три черги будівництва, четверта на етапі проектування. В нього горде ім'я – "Prime – Перший", і ми маємо чим пишатися, адже там живуть щасливі мешканці (перша черга). Друга черга будівництва незабаром заселиться, в третій черзі вже здійснюються внутрішні роботи, а також робиться ремонт в нашому новому просторому офісі, який розташується на першому та цокольному поверхах.
Другий наш  об'єкт – це мікрорайон "Європейський city", що розташований на вул. Симоненка. В ньому вже зведено 5 під'їздів, третій – на стадії будівництва (і це все за півтора року!), а взагалі він налічуватиме 25 під'їздів і складатиметься з трьох житлових комплексів з великим двором, парковкою, дитячим чи ігровим майданчиком. В ньому передбачена розвинута торговельно-розважальна інфраструктура з супермаркетом, фітнес-центром, закладами харчування.
Третій будівельний об'єкт знаходиться на вул. Хоткевича, це житловий комплекс "Сади сакури". Таке ім'я йому дали неспроста, на одному з будівельних форумів у відгуках прочитали, що люди бачать в ньому елементи східного стилю, зразу виникла ідея в його дворі висадити дерева сакури, які, крім своєї краси та аромату, найбільше відповідають нашому корпоративному червоно-білому стилю. Хочеться зауважити, що минулого року в цей же час ми тільки планували будівництво даного будинку, а сьогодні він вже зведений, оскільки ми будуємо і якісно, і швидко.
Четвертий будівельний майданчик знаходиться на вул. Галицькій, де зводиться житловий комплекс "РіверПарк". Він розташований в мальовничій місцевості, на березі річки Бистриця Солотвинська поруч з парковою зоною.
Будуючи цей об'єкт, ми руйнуємо стереотипи, адже пропонуємо якісне і комфортне житло поруч з центром міста і парковою зоною за низькою ціною.
В "РіверПарку" 115 комфортних квартир з панорамою на центральну частину міста та річку, підземний паркінг, великий торговий центр "RiverПарк" з продуктовим супермаркетом, фітнес-центром, кав'ярнею, дитячою розважальною зоною та парковкою на 120 авто.
Попри будівництво ми співпрацюємо з молодіжними організаціями і активно підтримуємо та спонсоруємо різноманітні спортивні, культурні і мистецькі заходи. Так, переможці соціального проекту «Молода сім’я Прикарпаття» отримали від нас у подарунок квартиру. Переможці конкурсу у газеті «Репортер» отримали путівку на двох до Об’єднаних Арабських Еміратів. Минулого ігрового сезону ми під свою опіку взяли жіночий баскетбольний клуб «Франківськ», який грає у вищій лізі. Дівчата відіграли сезон 2012-2013 років хоча не дуже результативно, проте не раз давали бій фавориткам ліги. Приємно, що наша праця була оцінена – ми стали лауреатом проекту «Тріумф десятиліття» у номінаціях «Будівельна компанія десятиліття» та «Соціально-відповідальне підприємство». Наш директор отримав нагороду «Молодий лідер Прикарпаття» у номінації «Меценат». Ми увійшли до незалежного рейтингу «Ділова Івано-Франківщина» як провідна компанія краю.
Всіма своїми здобутками ми перш за все завдячуємо нашому колективу, який і у будні, і у вихідні готовий працювати на благо компанії та міста. Ми вдячні усім своїм партнерам за співпрацю і розуміння. Наша діяльність була б неможлива без довіри і поваги наших клієнтів, ми цінуємо це і прагнемо розвивати і підтримувати щирі взаємостосунки.

З повагою – заступник директора Оксана Мельник  

Переглядів: 678 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]