Вівторок, 16.04.2024, 19:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Грудень » 9 » Депутату, вперше обраному до Івано-Франківської міської ради (VI демократичне скликання), адресую це звернення
13:43
Депутату, вперше обраному до Івано-Франківської міської ради (VI демократичне скликання), адресую це звернення
Шановний (а) колего!
Як депутат, який вже вп'яте поспіль обирається до Івано-Франківської міської ради, маю за честь та вважаю своїм обов'язком привітати Тебе, новобранця, з Днем місцевого самоврядування.
Очевидно, що не чиновникам органів місцевого самоврядування, а саме Тобі громада довірила представляти свої інтереси, бути відповідальним за майно громади (земельні ресурси, інша нерухомість тощо), уповноважила раціонально та прозоро витрачати бюджетні кошти. Отже, це свято передусім стосується Тебе, а не чиновників.
Звичайно, Ти як депутат можеш йти шляхом, який прокладала частина твоїх попередників (на щастя, нині вони практично відсутні в цьому скликанні міської ради): займатись сумісно із посадовцями виконавчої влади земельним «дерибаном», голосувати у сесійній залі за неправедні та шкідливі для громади рішення, дозволяти тринькати бюджетні кошти на другорядні сумнівні проекти, втаємничувати шкідливі діяння виконавчої влади від громадськості.
Але такий шлях – безславний, він знекровлює наш народ, веде до занепаду України. Ймовірно, саме від такого шляху застерігав Тебе владика Іоасаф, вітаючи 30 листопада 2010 року всіх нас під час першої сесії міської ради, посилаючись на святого апостола Павла (цитую): «Ви були колись темрявою, а тепер – світло в Господі: робіть, як діти світла, бо плід Духа у всякій доброті, праведності та істині. Випробовуйте, що є угодне Богові, і не беріть участи в неплідних ділах темряви, але викривайте. Бо про те, що вони роблять таємно, соромно і говорити. Все ж те, що викривається, стає явним від світла, бо все, що стає явним, є світло...».
Ти зобов'язаний вибрати іншу дорогу і виправдати довіру розчарованих людей, змусити виконавчу владу, очолювану міським головою, працювати виключно в межах чинного законодавства на громаду, зробити кожен неправедний її вчинок публічним, доступним громадському осуду.
Наше місто завдяки Тобі має стати взірцевим для всієї України, об'єднати таким чином Схід і Захід, утверджувати українську сутність в суспільстві.
Даруючи Тобі сьогодні, в День місцевого самоврядування, збірник документів і матеріалів «Що за лаштунками міської влади?», міркую, що він буде корисним. Сподіваюсь, що Ти не допустиш «діянь» виконавчої влади, подібних до тих, які описані та задокументовані у цьому збірнику, за матеріалами якого порушено кілька кримінальних справ.
Ти не допустиш рецидиву і Тобі не доведеться брати участь у створенні комісії, яка б досліджувала зловживання вже нинішньої виконавчої влади, бо в цьому не буде потреби.
Я маю всі підстави вірити у Твою щирість та мати переконання, що Ти виправдаєш довіру виборця.

Володимир Стасюк,
депутат Івано-Франківської міської ради II, III, IV, V, VI
демократичних скликань



Переглядів: 814 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]