Вівторок, 16.04.2024, 07:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Березень » 31 » Депутат вдячний небайдужим
11:52
Депутат вдячний небайдужим
Для того, щоб кожному з нас жилося краще і в місті було чистіше, варто розпочати з себе.

У цьому переконаний найстарший депутат Івано-Франківської міськради від ВО «Свобода» 76-річний Богдан Полковник, який у своєму зверненні до мешканців Івано-Франківська закликає їх власним прикладом показати свою любов до міста, в якому проживаєш та відпочиваєш.
«Звертаюсь до вас у зв’язку з тим, що значна частина мешканців безгосподарно ставиться до майна, сходової клітки у будинках, де проживає, пасивно зголошується на толоки, не дотримується чистоти, смітить на подвір’ях, викидає речі з балконів тощо. Для того, щоб кожному з нас жилося краще та чистіше – не потрібно переносити усю відповідальність на когось. Варто розпочати з себе», – закликає депутат.
За його словами, 23 та 26 березня двічі запрошувалися всі небайдужі мешканці будинків, що на вул. Лесі Українки, 1, 3, 5, 7 та вул. Труша, 4,  прийти і впорядкувати свій власний двір. Адже в дворі відпочивають старші люди, бавляться дітлахи, прогулюється молодь – спілкуються усі покоління. Тож проведення толоки під гаслом «Порядок там, де його підтримують» мало на меті заохотити мешканців прийти та долучитись до прибирання разом з працівниками ЖЕО №9 та депутатами, власним прикладом показати свою любов до місця, де проживаєш та відпочиваєш.
«З сумом варто зазначити, що значна частина мешканців проігнорувала запрошення на толоку. Однак з радістю хочеться сказати, що не перевелись у нас в місті господарі свого двору», – продовжує Б.Полковник.
Разом з адміністрацією ЖЕО №9 він висловлює щиру вдячність людям, яким небайдужий вигляд не тільки власної домівки, а й усього, що її оточує: Савицькому Георгію Павловичу, Полянському Роману Романовичу, Антунишиним – Оксані Іванівній, Богданні Андріївній та Оресту Андрійовичу, Скрипничук Тамарі Василівні, Севастяновим Ірині В’ячеславівні та Олександру Олександровичу, Криживицькому Василю Борисовичу.
До речі, як повідомив у вівторок на прес-конференції голова фракції «Свобода» у міськраді Роман Онуфріїв, депутати-«свободівці» запланували організувати і провести до Великодня 26 толок у мікрорайонах міста.
Левко КУТИНСЬКИЙ
Переглядів: 886 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]