Субота, 20.04.2024, 13:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 22 » Богдан ФЕДЬКІВ: «Погрітися у славі переможців – нормальне явище»
10:34
Богдан ФЕДЬКІВ: «Погрітися у славі переможців – нормальне явище»
У середу в прес-клубі «Вектор» відбулася прес-конференція заступника голови Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, депутата міської ради Богдана Федьківа, під час котрої він розповів журналістам про політичне життя партії після президентських виборів.

Серед питань, котрі цікавили представників засобів масової інформації, були і кадрові призначення в обласній та районних державних адміністраціях, і перемовини керівництва держави із Росією про ціну на газ, і участь Партії регіонів у майбутніх виборах.
– Після президентських виборів змінилася і організація, і всі ми. Вибори були складними, із жорсткою конкуренцією. Що стосується нашої політичної сили, то ми пройшли цей шлях досить достойно. Але у виборах переміг не Янукович,  а перемогла демократія, – наголосив Богдан Федьків.
За словами пана Федьківа, лави Партії  регіонів поповнюються щодня, є такі люди, котрі змінили свою думку і вступають до їхньої політичної сили як тієї, котра перебуває при владі. «Ми використаємо потенціал кожної людини. А погрітися у славі переможців – нормальне явище», – наголосив пан Богдан.
Містом ширяться чутки про можливу кандидатуру Богдана Федьківа на посаду міського голови під час наступних виборів до місцевих рад або на посаду заступника губернатора з гуманітарних питань. Можливість балотуватися на посаду мера пан Федьків не береться коментувати, кажучи, що це тільки чутки. А от відсутність посади заступника з гуманітарних питань для нього – нонсенс.
«Ми підтримуємо рішення Президента України Віктора Януковича про призначення Михайла Вишиванюка головою облдержадміністрації. Він багато корисного зробив для розвитку регіону, – каже Богдан Федьків. – Незабаром відбудуться кадрові перестановки і в райдержадміністраціях. Ми рекомендуємо на ці посади тих людей, котрі мають належний фаховий рівень. Президент доручив Михайлові Вишиванюкові особисто формувати кадрові призначення, проте вони не вселяють оптимізму».
Також Партія регіонів готується отримати нового лідера. Саме тому у п’ятницю відбудеться з’їзд Партії регіонів. «Кого оберуть? У нас багато достойних людей. Особисто я би голосував за Азарова. Він справді патріот України», – зазначив пан Федьків.
Володимир Бодак
Переглядів: 1214 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]