Четвер, 25.04.2024, 01:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Грудень » 11 » Альтернатива дискотекам
10:10
Альтернатива дискотекам
21 грудня в приміщенні Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка відбудеться вже традиційний для нашого міста Галицький бал. Цьогорічне дійство відбуватиметься під патронатом голови облдержадміністрації Миколи Палійчука та за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса.

Як повідомили організатори балу, вони проводили опитування серед студентської молоді і дізналися, що молодь прагне вечора відпочинку з елітними класичними танцями та спілкуванням. Тому під час балу робитиметься все для того, аби повернути гостей свята в епоху балів.
– Ми хочемо показати молоді світ прекрасного, продемонструвати кращі традиції галицьких балів, а також розказати про нашу історію. Саме тому в режисуру балу ми вплітаємо історичні моменти, – каже режисер Галицького балу Лілія Борисевич.
Орієнтовно 600 учасників Галицького балу закружляють у ритмі вальсу, польки та фокстроту. А ще організатори приготували чимало сюрпризів. Як завжди будуть розучуватися нові танці, серед яких старовинний європейський бальний танець павана. Найчастіше його танцювали на французьких балах. Всього ж буде шість майстер-класів під керівництвом хореографа Василя Шеремети.
Гостем балу може стати кожен охочий мешканець Івано-Франківська. Вартість запрошення на двох осіб становить 200 гривень. Запрошення на Галицький бал можна придбати у Студентському Сенаті Прикарпатського університету. Щоправда, частина гостей балу завітають за запрошеннями. До такої категорії відносять найперше малозабезпечених студентів. Не обійдеться під час балу і без елементу благодійності. Організатори Галицького балу планують після свята відвідати сиротинець і надати спонсорську допомогу його вихованцям.
Прийти на Галицький бал – це ще далеко не все. Треба вміти себе достойно показати. Для того, щоби не виглядати недолугим та незграбним, вже відтепер можна підготуватися і навчитися найпростіших танцювальних па. Для цього у Прикарпатському університеті проводяться танцювальні курси. Також для студентів університету планують прочитати лекцію про етикет балу. Традиційно гостями свята будуть солістка Львівської опери Любов Качала, а також івано-франківський оперний співак Василь Садовський. Невід’ємним атрибутом балу стане фуршетний стіл.
Володимир Бодак
Переглядів: 1305 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]