Субота, 20.04.2024, 12:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Серпень » 21 » АКЦЕНТИ
11:01
АКЦЕНТИ

Свято зі змістом
Організаторів цьогорічних святкувань Дня Незалежності закликають не зациклюватись на веселощах, а робити ставку на ідеологічну складову
З таким проханням до призвідників урочистостей  звернувся керівник відділу внутрішньої політикииМВК Ігор Кінаш.
«Цього року, зважаючи на ситуацію в країні, на те, що гинуть люди, формат проведення свята мав би бути дещо іншим, – вважає Ігор Кінаш. – В організаторів – чи це управління МВК, чи громадські організації, чи політичні партії – я просив би не робити акценту на веселощах. А зробити так, щоб їхні заходи були змістовними, несли, окрім мистецької частини, якусь ідеологічну складову. Звернути увагу на наших борців за незалежність – минулих і сучасних».
Крім того, керівник відділу внутрішньої політики МВК звернувся до усіх бажаючих долучитися до традиційного покладання квітів до пам'ятних знаків героям України. За його словами, цього року до монументів можна буде нести лише живі квіти.
«Таким є обопільне рішення представників духовенства та виконавчого комітету МВК. Тому прошу всіх охочих приєднатися до покладання  це врахувати. Штучні вінки покладатися не будуть», – наголосив Ігор Кінаш.

vox populi

Як ви плануєте відсвяткувати День Незалежності України?
Ігор, викладач:
– Я за те, щоб святкування Дня Незалежності відбулось наперекір усім ворогам. Вони хочуть нас зламати, залякати, а ми повинні, навіть зобов’язані, одягнути вишиванки, взяти прапори в руки і вийти на вулиці, щоб показати: ми – сила, і нас не зламати!!! І гучно заспівати українську пісню, а потім, може, і хіт про Путіна.


Пані Катерина, пенсіонерка:
– Мені ноги болять десь ходити, я вдома сидітиму, може, подивлюсь щось по телевізору. Я живу сама, то отак сама і святкуватиму.


Віктор, підприємець:
– Я вважаю, що будь-які святкування недоречні, коли цій самій незалежності загрожує зовнішній агресор, і наші хлопці віддають життя за Україну. В той час, коли одні ризикують головою, іншим влаштовувати паради і помпезні дійства просто недоречно. Треба спочатку відстояти цю незалежність, а тоді вже і святкувати.


Вікторія, фотограф:
– Я мрію потрапити на концерт «Океану Ельзи», а потім посидіти з друзями за чашечкою кави. Про якісь танці-дискотеки і думати не хочеться, коли українців на нашій же землі вбивають… Але «Океан Ельзи» – це не лише хороша музика, це патріотизм і революція!


Марія, багатодітна мама:
– Планую цей день провести з сім’єю, з діточками десь на природі. Адже починаються заняття в школі незабаром, а менший іде в садок, тож хочу, щоб дітям запам’яталось свято родинним теплом і затишком.


Галина, медсестра:
– Я в цей день на роботі, працюватиму. Зароблятиму гроші, лікуватиму людей, захищатиму  здоров’я українців. А москалів «колотиму» шприцом «двадцяткою»!!! 

Переглядів: 650 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]