Субота, 20.04.2024, 01:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 7 » АКЦЕНТИ
13:50
АКЦЕНТИ
Оперативна сесія

Міська рада розірвала договір оренди критого ринку з ТзОВ «Торговий сервіс» та ухвалила звернення до мешканців міста з приводу теперішньої суспільно-політичної ситуації.

Минулого четверга відбулася 42-а позачергова сесія Івано-Франківської міської ради. Її скликали на вимогу торговців центрального ринку. Цьому передували кілька резонансних подій. Напередодні підприємці та продавці, які працюють на ринку, пікетували приміщення міськвиконкому і офісу ТзОВ «Торговий сервіс», протестуючи проти, як вони стверджували,  незаконних платежів дирекції ринку. Після цього одного з підприємців побили. Тому люди знову прийшли під стіни міської ради, вимагаючи захисту і розірвання угоди оренди ринку з ТзОВ «Торговий сервіс».
З огляду на ситуацію, що склалася, депутати вирішили скасувати рішення міськради від 29.12.11 р. «Про схвалення тексту договору оренди нежитлових приміщень торгового комплексу на вул. Дністровській, 5» та достроково розірвати договір оренди цих приміщень з ТзОВ «Торговий сервіс». До створення спеціалізованого комунального підприємства, яке управлятиме муніципальними ринками міста, будівлю критого ринку загальною площею 14167,72 кв.м та ринковою вартістю двадцять мільйонів дев’яносто дев’ять тисяч сто дев’яносто гривень без ПДВ, визначену згідно із звітом про вартість об’єкта оцінки, складеним ТОВ «ЕКА-Захід» станом на 31.08.11 р., міська рада вирішила тимчасово передати на баланс житлово-експлуатаційній організації №9. Окремим пунктом рішення міська рада доручила  начальнику міськвідділу міліції Романові Чекмарьову забезпечити охорону приміщень та правопорядок на території ринку.
Міська рада також ухвалила звернення до мешканців Івано-Франківська, у якому закликала y цей складний для держави період не піддаватися на провокації, не допустити дестабілізації ситуації в місті і зробити все для того, щоб гарантувати безпеку громадян. «Зараз з’являється багато провокаторів, що прикриваються авторитетним іменем загонів самооборони, які своїми діями провокують громадян та закликають до протиправних дій. У цій непростій ситуації міська рада робить усе можливе, щоб зберегти стабільність, щоб забезпечувати громадський порядок в місті Івано-Франківську. Вважаємо недопустимою дестабілізацію роботи установ та організацій, які забезпечують життєдіяльність міста Івано-Франківська: лікарень, освітніх закладів, магазинів, банківських установ, підприємств водопостачання, енергопостачання, газопостачання, транспорту та зв’язку тощо. Якщо вам відомо про підготовку провокацій в місті Івано-Франківську, просимо звертатися на лінію 102 та у службу оперативного реагування Івано-Франківського міськвиконкому 15-80», – йдеться у зверненні.
Левко КУТИНСЬКИЙ

P.S. Коли верстався номер, стало відомо, що ТзОВ «Торговий сервіс» буде оскаржувати рішення міської ради про розірвання договору оренди критого ринку. Мовляв, юридичних підстав для розірвання договору не було, а рішення приймалося під тиском.
Переглядів: 710 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]