П`ятниця, 19.04.2024, 15:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 30 » АКЦЕНТИ
12:28
АКЦЕНТИ
У що ми віримо?



«Давайте у ці трагічні дні кожен подивиться у свою душу, у глибину свого серця. Що ми там бачимо?! У що ми віримо?! У маленького скоцюрбленого хохла чи в незламного українця?! І нехай за вірою нашою нам і буде!» – закликав депутат Івано-Франківської міської ради від фракції ВО «Свобода» Михайло Сеньків, виступаючи на вічі з нагоди вшанування Дня Соборності 22 січня в Івано-Франківську.

Націоналіст наголосив, що цього дня знову звучать дзвони, тільки вони несуть сумну звістку про пролиту кров української нації. «95 років тому у Києві дзвони звіщали радісну новину про об’єднання ЗУНР та УНР в єдину Україну. Сьогодні у Києві також лунають дзвони, але цього разу вони звіщають сумні звістки: пролилася кров українців. Як 95 років тому, Україну роздирають зовнішні і внутрішні вороги! Росія лише чекає послаблення, а німа Європа мовчить. Замість того, щоб вводити санкції, Європа своєю пасивністю санкціонувала побиття і вбивства на вулицях Києва! Про це потрібно говорити. Так само, як потрібно говорити про те, що бандо-режим Януковича розпочав війну проти українського народу.
Але сталося це не сьогодні, не вчора і навіть не 19 січня. Це розпочалося ще тоді, коли в застінках Київського СІЗО міліція вбила Ігоря Індила, коли минулого року міліція звірствувала у Врадіївці. Те, що відбувається сьогодні, – це лише наслідки того, що ми, українці, дозволили перетворитися правоохоронним органам у машину для вбивств нашої нації!» – зазначив Михайло Сеньків.
«Свободівець» також закликав кожного українця до зміцнення духу.
«Давайте згадаємо й минулотижневу заяву проти Греко-Католицької церкви із погрозами її закрити. Напевно, у Януковича інше бачення Христа у Греко-Католицькій церкві. Напевно, ці бандити бачать Його із бандерівським оскалом і нацистською свастикою замість Люблячого Серця.
Якщо не такі, то подібні брехні поширюються сьогодні Україною. Але ми знаємо, що у наших храмах є живий Бог, якого ми бачимо і відчуваємо щоразу, коли приходимо до церкви. Але чи живі ми?!» – наголосив Михайло Сеньків.

Переглядів: 671 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]