П`ятниця, 19.04.2024, 21:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 10 » АКЦЕНТИ
12:34
АКЦЕНТИ
Руслан Марцінків:
«Наша революція – шляхетна»


1 січня в рідному селі Степана Бандери – Старому Угринові – відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 105-ї річниці від дня народження національного героя. Урочистості, присвячені вшануванню пам’яті Степана Бандери, пройшли і в Івано-Франківську: колона націоналістів маршем пройшлася до пам’ятника провіднику ОУН-УПА, де відбулось загальноміське віче за участю духовенства, керівництва міста та області. Активну участь у заходах взяли й депутати-«свободівці».
Вшанувати героїчну пам'ять Степана Бандери прийшли народний депутат України від ВО «Свобода» Руслан Марцінків, голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук, секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко, депутати міської та обласної рад.


Руслан Марцінків, виступаючи перед присутніми у Старому Угринові, наголосив, що вшанування Степана Бандери цього року має ще вагоміше значення, адже не тільки присутністю на вічі українська громада демонструє єдність і силу духу. Свою міць і єдність, за словами народного депутата, українці продемонстрували на Майдані. Руслан Марцінків закликав українців не послаблювати позицій та продовжувати відстоювати суверенне право нації жити у європейській Україні.
«Наша революція шляхетна. І, безсумнівно, перемога буде за нами! Приклад наших героїв допоможе в цьому. Пройшовши горнило ПЛАСТу, націоналістичних організацій, попри відсутність фізичної міці, адже Степан Бандера був зростом всього 162 сантиметри і хворів на ревматизм колін, він став національним героєм.
Духовна міць Бандери послугувала об’єднавчою силою цілого народу. Ми маємо бути гордими, що сповідуємо ідеологію націоналізму та йдемо шляхом Бандери, а шлях в націоналіста єдиний – впевнено до перемоги! Вірю, що вже зовсім скоро в урядових кабінетах висітимуть саме портрети Бандери і Шухевича», – наголосив Руслан Марцінків.  
На величі та силі постаті Степана Бандери наголосив у своєму виступі й голова обласної ради, «свободівець» Василь Скрипничук. «Степан Бандера був однією з тих постатей, які стали рушійними в українській боротьбі та національній історії. І сьогодні, я щиро переконаний, Бандера гордий того, що народилася справжня, міцна й єдина українська нація.
Національне протистояння українців проти злочинних ініціатив режиму вкотре довело, що Україна була, є і буде! І гасло, яким керувався Степан Бандера: «Хай згинуть наші імена, та вічно буде Україна!» – лише цьому підтвердження. Націоналісти не питають шляхів, націоналісти не шукають слави. Націоналісти вболівають і живуть за Батьківщину», – повідомила прес-служба Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода».
Переглядів: 580 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]