Субота, 20.04.2024, 14:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 29 » АКЦЕНТИ
11:06
АКЦЕНТИ
Ігор Дутка, голова фракції Партії регіонів в Івано-Франківській міській раді


Цілеспрямовано працюємо над виконанням своїх обов’язків

З часу набуття депутатських повноважень у 2010 році ми, депутати-регіонали в Івано-Франківській міській раді, цілеспрямовано працюємо як над виконанням своїх обов’язків депутата, так і над реалізацією передвиборчої програми міської організації Партії регіонів «Будуємо разом новий Івано-Франківськ», а також виконуємо доручення виборців.
Важливим елементом виконання депутатських повноважень є робота в постійних комісіях міської ради. Члени фракції Партії регіонів обрані до складу 4 з 7 постійних комісій Івано-Франківської міської ради.
До форм реалізації депутатських повноважень, відповідно до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад”, належать депутатські звернення і запити. З початку виконання депутатських повноважень члени фракції Партії регіонів загалом направили для відповідного розгляду й реагування понад 400 депутатських запитів та звернень до різних структур, керівників та посадових осіб. Змістом звернень були різноманітні питання щодо вирішення як окремих проблем мешканців міста на підставі їхніх заяв, так і регулювання вирішення питань життєдіяльності міста в цілому.
Зокрема, звернення стосувались питань ремонту дахів, що перебувають в аварійному стані, відновлення асфальтного покриття вулиць міста, питань водовідведення, ремонту каналізаційних мереж, встановлення автономного опалення, благоустрою внутрішньодворових територій, незаконного будівництва, порушення законних прав та інтересів мешканців, ремонту й облаштування вуличного освітлення, вирізки аварійних дерев, надання необхідної для здійснення депутатських повноважень інформації тощо.
Також наші депутати реалізовують багато проектів, таких як: «Великодній кошик», «Зігрій теплом людину», з нагоди Міжнародного жіночого дня, майстер-класи народних умільців, вахта пам’яті «Пишаємося великою Перемогою», боротьба зі СНІДом, гепатитом, до Міжнародного дня захисту дітей, «Здай кров – врятуй життя», день довкілля, «В гості до найменших» і тд.
Хочу  зупинитися на масштабних наших проектах, це насамперед розвиток спорту на Прикарпатті. Саме завдяки депутатам міської ради від ПР проводимо міжнародні боксерські зустрічі. Вже були проведені боксерські зустрічі із збірними командами Мароко, Австралії, Франції, США, Німеччини, а в цьому році і Казахстану. Щоліта молоді перспективні боксери за рахунок меценатів тренуються в таборах, отримують форму і весь необхідний інвентар.
Також ми підтримуємо східні єдиноборства, зокрема таеквондо ВТФ, де створена група здоров’я, в якій безкоштовно тренується молодь. Для розвитку східного єдиноборства на Прикарпатті спортивному клубу «Золотий дракон» надається посильна допомога для придбання необхідного спортивного інвентаря і форми. В цьому році за сприяння наших депутатів придбано дороговартісну новітню електронну систему Даідо, яка використовується у цілому світі, а у франківських спортсменів її не було. Щорічно за підтримки регіоналів проходить міжнародний турнір.
І, звичайно, наш порівняно новий спільний з Донецькою міською організацією Партії регіонів проект «Схід і Захід разом», який стартував на початку 2013 року і який почався з телемосту між представниками громадсько-політичних та наукових кіл Донецька та Івано-Франківська з нагоди Дня Соборності України 22 січня. Після телемосту наші східні колеги на початку березня відвідали Прикарпаття з нагоди Шевченківських днів. Влітку на запрошення депутатів з нашої фракції мали можливість оздоровитись діти з малозабезпечених сімей Донеччини. Також наші друзі, активісти з ММГО «Молоді регіони» на чолі з Анатолієм Халамендою приймали своїх донецьких колег. А вже у суботу, 24 серпня, на запрошення мера Донецька Олександра Лук’янченка делегація прикарпатських регіоналів відвідала Донецьк з нагоди відзначення 144-ліття міста, Дня шахтаря та 22-ї річниці Дня Незалежності України. І на цьому наша співпраця не завершується, а тільки продовжує набирати ще більших обертів.         
Переглядів: 722 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]