Четвер, 28.03.2024, 21:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 20 » АКЦЕНТИ
09:32
АКЦЕНТИ
Щоб іншим не кортіло
Народний депутат від ВО «Свобода» Руслан Марцінків власноруч розтрощив конфліктну забудову на вул. Стуса, 25




У попередньому номері «ЗК» повідомляв про підозріле будівництво прямо під вікнами у жителів будинку №25 на вулиці Стуса. Тут, за кілька метрів від багатоповерхівки,  зводили зупинку громадського транспорту з двохповерховим магазином та платним туалетом. Невдоволені таким сусідством мешканці виступили проти забудовника, стверджуючи, що бізнесмен «помилився» адресою, адже мав будувати зупинку на вул. Стуса, 17а.

На той час ситуація довкола «будівного ексцесу» виглядала доволі туманно: обурені городяни в пошуках правди металися між різними держвідомствами, чиновники тільки починали з’ясовувати що до чого. А забудовник тим часом, обгородившись високим парканом, повільно, зате впевнено робив свою справу.  
Невідомо як події розвивались би надалі, якби не рішуча «тверда» рука одного з прикарпатських нардепів. 14 червня парламентар від ВО «Свобода» Руслан Марцінків, озброївшись кувалдою, за кілька годин розібрався в питанні. Взявши у руки молот, разом зі своїми сподвижниками нардеп власноруч розвалив паркан довкола будівництва та розбив залитий фундамент.
«Всупереч позиції громади та юридичній адресі забудовник самотужки приступив до будівництва, обравши собі місцину, що, очевидно, припала йому до душі, – пояснював свій  ризикований вчинок Руслан Марцінків. – Саме тому я, як депутат Верховної Ради, взяв справу під свій контроль та зніс цю забудову. Така дія – це ще й свого роду вияв громадянської непокори. Ми розбили самобуд, щоб показати, що будівельне свавілля в місті не пройде!».
Народний депутат заявив, що подібні дії вважає наразі чи не єдиним дієвим методом та повністю бере на себе усю відповідальність заходу.
Згодом до нардепа долучилися і мешканці вулиці Стуса та разом розібрали залишки паркану.
Під кінець акції Руслан Марцінків пообіцяв городянам, що на місці, де мала вирости двоповерхова споруда, спільно із громадою засадить дерева.

Переглядів: 674 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]