П`ятниця, 29.03.2024, 12:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 21 » АКЦЕНТИ
10:31
АКЦЕНТИ
Трагічна субота

Одна людина загинула і троє травмовані внаслідок вибуху у приватному будинку на вулиці Вербовій, 4, що в обласному центрі.

Як поінформували у територіальному управлінні Міністерства з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, минулої суботи о 8-й годині 35 хвилин до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про те, що в результаті вибуху (попередньо – побутового газу) в приватному житловому будинку №4 на вулиці Вербовій виникла пожежа.
До місця виклику одразу направили міські пожежно-рятувальні підрозділи, які за годину пожежу ліквідували. Вибухова хвиля зруйнувала несучі конструкції, внаслідок чого будівля обвалилась. Каретами швидкої медичної допомоги в обласну клінічну лікарню з термічними опіками госпіталізовано трьох мешканців будинку 1962, 1963 та 1989 років народження. Стан потерпілих важкий. Під завалами будівлі рятувальники виявили загиблу літню домогосподиню помешкання.
До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та проведення аварійно-рятувальних робіт залучались 78 працівників пожежно-рятувальної служби державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська і  аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС в області та дев’ять одиниць техніки. Над усуненням витоку газу працювали дві бригади ПАТ "Івано-Франківськгаз" у складі двох одиниць техніки та шести осіб.
Причини вибуху з’ясовує міська прокуратура.
Тим часом, за словами газовиків, ймовірною причиною вибуху стало пошкодження газової труби під час прокладання каналізації. А мешканці вулиці розповідають, що запах газу відчули ще у п’ятницю ввечері і викликали аварійну бригаду газової  служби. Газовики приїхали, заспокоїли людей і поїхали. А в суботу вранці пролунав вибух.
За збігом обставин того ж дня стався ще один інцидент на газових мережах. Як повідомила начальник служби оперативного реагування міськвиконкому Тетяна Клочко, під час виконання земляних робіт на вулиці Вербицького «Спецбудмонтаж» пошкодив два газопровідні вводи до житлових будинків. Абоненти перебувають без газопостачання. Спеціалісти міського управління з експлуатації газового господарства обстежують мережі у прилеглому районі та рекомендують здійснити заміну пошкоджених вводів.
Наш кор.
Переглядів: 803 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]