П`ятниця, 29.03.2024, 14:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 16 » АКЦЕНТИ
11:37
АКЦЕНТИ
Прорвало газопровід «Союз»,
яким газ постачається до Європи

Це сталося в неділю о 7 ранку в районі села Березівка Тисменицького району. Газопостачання населенню області не припинялось. Газ перекинули резервною гілкою. Інша аварія залишила без газу села Рибне і Павлівка цього ж району. Дві доби без газопостачання перебувало 640 абонентів, люди вимушені були топити дровами.
Причина аварії вкрай цікава – невідомий серед поля закрутив вентиль, як наслідок – конденсат замерз у трубі. Версію про диверсію голова Івано-Франківської ОДА, керівник обласного оперативного штабу з надзвичайних ситуацій Михайло Вишиванюк заперечує. Каже, на подібні дії могла піти лише психічно хвора людина.
Аварійна ситуація ліквідована, встановлено додаткову муфту й запущено газ. На місці події для охорони виставлений  пост. Ситуація знаходиться під контролем УМНС в області. За даними фактами ведеться перевірка.
Марко БЕЗТЯМНИЙ

Мер відзначив тепловиків
Двоє працівників аварійно-диспетчерської служби ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Довгий та Василь Лаба, які працювали над усуненням наслідків складної аварії на магістральній теплотрасі поблизу котельні на вул. Довгій, удостоїлися відзнак міського голови.
Вручаючи відзнаки під час вівторкової апаратної наради в міськвиконкомі, міський голова Віктор Анушкевичус подякував їм за самовіддану працю і переказав подяки вдячних мешканців міста, яких вони не залишили без тепла. «Хто б що не казав, але тримати ситуацію під контролем і оперативно реагувати на виклики дуже непросто. Ви з цим справилися», – наголосив мер і доручив керівникові «Теплокомуненерго» їх преміювати.
Наш кор.

Всі на боротьбу з бурульками!
У вівторок міський голова Віктор Анушкевичус доручив комунальникам мобілізувати всі сили на боротьбу з бурульками. А в понеділок міських голів до цього ж закликав голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк.
«Під час відлиги проблема бурульок буде темою номер один, – заявив В.Анушкевичус. – Тому вам треба терміново обстежити весь житловий фонд і вжити вичерпних заходів до ліквідації бурульок», – наголосив комунальникам мер. І порадив боротьбу з бурульками розпочати з центральних вузьких вуличок, якими ходять найбільше людей. «Якщо вам не вдасться їх позбивати, то небезпечні місця треба обгородити, щоб не сталося біди», – сказав В.Анушкевичус.
Наш кор.


Переглядів: 699 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]