Четвер, 28.03.2024, 16:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Грудень » 22 » АКЦЕНТИ
12:04
АКЦЕНТИ
Стежитимуть за порядком
Під час проведення 35 новорічно-різдвяних святкових заходів на майданах Івано-Франківська за порядком стежитимуть 325 співробітників міліції, – повідомив  в.о. заступника начальника міськвідділу внутрішніх справ майор міліції Ігор Наливайко.
За його словами, у заходах орієнтовно братиме участь 60 тисяч мешканців і гостей міста. Лише у новорічну ніч поблизу головної ялинки правоохоронці очікують 10 тисяч осіб, чий спокій охоронятимуть і пильнуватимуть за правопорядком 240 співробітників міліції. Він зазначив, що в часі святкувань в місті планують провести 30 культурних, чотири спортивні та один релігійний захід з масовим перебуванням людей. Як повідомив начальник управління культури міськвиконкому Мирослав Петрик, святкування розпочнеться розважальною шоу-програмою «Новорічна ніч 2012» на Вічевому майдані 31 грудня, а 24 січня продовжиться конкурсами вертепів і Маланок та концертом «Новорічний калейдоскоп» за участю місцевих виконавців.

Комунальний рай
«До Нового року треба зробити в місті якомога більше. У когось гарячої води нема, у когось – тепла, у когось труби протікають. Зрозуміло, що зробити все не вдасться, але недоліки треба максимально усунути і прибрати місто до свят», – заявив на вівторковій апаратній нараді в міськвиконкомі перший заступник міського голови Зіновій Фітель. І зрушення в цьому вже є. За словами начальника служби оперативного реагування Тетяни Клочко, «Єдиний розрахунковий центр» почав реєструвати скарги населення і належно на них реагувати, а т.в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов констатував покращення санітарного стану міста. Навіть з першим снігом у вівторок комунальники належно впорались. Вчасно посипали піском дороги і попідмітали тротуари.

Наша ялинка найкраща
У цьому переконаний перший заступник директора департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Василь Білик. «Я відкидаю всі звинувачення, що вона негарна. Висота ялинки 21 метр, ми її привезли з Надвірнянського району, і вона є найкращою ялинкою, яку встановлювали в місті протягом останніх кількох років», – заявив він. В.Білик також поінформував, що незабаром біля ялинки встановлять фігуру дракона – символ наступного року, а на ратуші розгорнуть новорічне панно. Святковою ілюмінацією сяятимуть площа Ринок, Вічевий майдан та фонтани на них, а також вулиці Незалежності, Грушевського, Вітовського та інші. У центральному міському парку і на центральному міському озері теж прикрасять новорічні ялинки. На святкове вбрання міста комунальникам передбачили 164 тисячі гривень.

Переглядів: 868 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]