Четвер, 28.03.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Жовтень » 20 » АКЦЕНТИ
10:04
АКЦЕНТИ
«Свобода» звітуватиме перед виборцями

Голова депутатської фракції ВО «Свобода» Роман Онуфріїв та секретар міської ради Руслан Марцінків провели чергову прес-конференцію для представників ЗМІ. І знову несподіване місце для такого заходу. Цього разу депутати міськради зібрали журналістів у приміщенні Центру патріотичного виховання ім. Степана Бандери. Таке рішення Роман Онуфріїв пояснив тим, що ВО «Свобода» нестандартно підходить до життя у місті і своєї депутатської діяльності зокрема. Тому прес-конференції проводять «у тих місцях, котрі би актуалізували тему, про яку говорять».

Секретар міськради Руслан Марцінків розповів про те, яким чином відбувалося відзначення чергової річниці створення УПА. «Міліція у різний спосіб намагалася не допустити організованого виїзду людей до Києва. Працівники ДАІ знаходили в автобусах технічні вади і тиснули на перевізників, – каже пан Марцінків. – Схожа ситуація була і в інших обласних центрах. Проте нам все-таки вдалося організувати виїзд учасників святкування до столиці».
Вшанування річниці УПА в Івано-Франківську відбулися не зовсім так, як цього очікували організатори. Під час смолоскипної ходи зчинилася невелика сутичка, під час якої потерпіла символіка «Нашої України». Як виявилося, молодіжні організації ВО «Свобода» та «Нашої України» буцімто щось не поділили між собою. Як результат – поламана вудка та порваний прапор. Щоправда, керівники міської «Свободи» повідомили, що про інцидент вони дізналися аж у понеділок зранку з Інтернету. У «Свободі» однозначно заявляють, що це всього лише прикре непорозуміння, і наголошують на тому, що у міській раді між цими двома партіями «дружні партнерські стосунки. А депутати міської ради в інциденті поміченими не були».
Також голова фракції ВО «Свобода» у міській раді Роман Онуфріїв повідомив, що у листопаді депутати від цієї політичної сили звітуватимуть перед своїми виборцями.
«30 листопада минулого року ми склали присягу. А тепер маємо відповідальність звітувати перед громадою міста за виконану роботу за цей період, – зауважує пан Онуфріїв. – Ми повинні чітко виконувати норми закону, а закон вимагає звітувати двічі на рік. Ми готові прозвітувати у всіх виборчих округах міста, у трудових колективах. Нас цікавлять ті проблемні питання, котрими живуть мешканці міста».
Володимир БОДАК
Фото Тараса ЯКОВИНА

Переглядів: 848 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]