П`ятниця, 19.04.2024, 22:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Минулого тижня до служби оперативного реагування міськвиконкому збільшилася кількість скарг на перебої з електропостачанням. Як зазначила начальник служби Тетяна Клочко, в основному вони стосувалися несправностей у внутрішньобудинкових системах. Але були й інші причини.  Чи не найбільше від знеструмлень потерпали мешканці 60-квартирного будинку на вулиці Угорницькій, 12.  Світла у їхніх помешканнях 21 і 22 лютого не було понад 20 годин, а вночі 3 березня третій під’їзд цієї багатоповерхівки в неповнофазному режимі електропостачання перебував впродовж 15 годин. За словами пані Клочко, там треба замінити кабель, для чого необхідно проводити розкопку.
Через пошкодження електрокабеля добу не було світла і в будинку на вулиці Новгородській, 34. Стільки ж без світла перебували й мешканці другого під’їзду будинку № 54 на вулиці Гната Хоткевича, бо хтось підпалив електрощитову. А мешканці будинку №9 на вулиці Гетьмана Мазепи цими днями скаржаться на низьку напругу в електромережі ... Читати далі »
Переглядів: 1115 | Додав: bond | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

В суботу пополудні мешканці вулиці Олександра Довженка повідомили службу оперативного реагування міськвиконкому, що поблизу профтехучилища невідомі зрізали 12 тополь і вивозять їх вантажівкою, а пеньки закидають снігом. Цю інформацію служба оперативного реагування передала до чергової частини Пасічнянського відділення міліції.

Як повідомив заступник начальника міського відділу внутрішніх справ підполковник Андрій Прусак, міліцейський наряд оперативно затримав осіб, котрі це робили, і вантажівку, якою вони вивозили дерева. Правоохоронці з’ясували, що четверо з них – це мешканці приміських сіл та один – з обласного центру. Затримані пояснили, що на замовлення однієї особи вони за дві тисячі гривень мали зрізати 27 дерев.
Міський голова Віктор Анушкевичус доручив комунальникам встановити так звану відновлювальну вартість зрізаних дерев і виставити затриманим відповідний рахунок. Втім, скільки будуть злодії платити за зрізані дерева і чи будуть платити взагалі, ще ... Читати далі »
Переглядів: 1074 | Додав: bond | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

Через юридично неграмотно оформлені протоколи про порушення правил благоустрою міська скарбниця недооотримує чимало штрафів, які, нагадаємо, з 1 січня суттєво зросли. На це в.о. начальника муніципальної інспекції з благоустрою Степану Кукулі звернув увагу керуючий справами міськвиконкому, голова адміністративної комісії Андрій Лис: «Я розумію, що протоколи складають ваші інспектори, але вважаю, що персональну відповідальність за неграмотно складені адмінпротоколи має нести керівник інспекції», — заявив пан Лис.

З ним погоджується і міський голова Віктор Анушкевичус: «Якщо наша юридична служба програє якийсь суд, то депутати міської ради хочуть знати, чому так сталося, — каже міський голова. – І якщо ми програватимемо суди через не правильно складені протоколи про адмінпорушення, то вони схочуть послухати і вас». 
Принагідно керуючий справами міськвиконкому повідомив, що в адмінкомісії зараз часто виникають проблеми з політичними партіями, яким виписують шт ... Читати далі »
Переглядів: 1150 | Додав: bond | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

Всеукраїнське об’єднання «Свобода», яке заявило про прагнення згуртувати навколо себе національну опозицію режиму Януковича, опинилося в центрі скандалу. Відвідини 19 лютого членом політради партії, відомим львівським філологом, захисницею української мови Іриною Фаріон львівського дитсадка №67 зумовило шквал критики на її адресу. Причому спілкування пані Ірини з дошкільнятами, яким вона у доволі вільній формі пояснювала різницю між українськими і російськими іменами, не сподобалося не тільки відвертим українофобам та псевдопатріотам, як це намагаються подати в її партії.

«Як тебе звати, дівчинко? Оленка? Яка краса! Ніколи не будь Альоною, бо якщо ти станеш Альоною, дитиночко, то треба пакувати валізи і виїжджати до Московії... А тебе як звати? Міша?.. Це катастрофа!» – говорила пані Фаріон малечі під прицілом телекамер. Крім того, активістка «Свободи» розмірковувала про походження імені Ліза від дієслова «лизати», говорила про те, що «Вовчик» живе в лісі… Багато ... Читати далі »
Переглядів: 1102 | Додав: bond | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

Івано-франківська «Говерла» не змогла кинути виклик лідерам вітчизняного баскетболу. Змагаючись на майданчиках столичного «Будівельника» і запорізького «Ферро», прикарпатці поступилися з досить суттєвою різницею в рахунку.

Попри дві поспіль поразки, «Говерла» зберегла за собою восьму сходинку турнірки, останню з тих, що дають перепустку у плей-офф. Проте права на осічку франківці вже не мають. У наступному матчі 17 березня вони прийматимуть МБК «Миколаїв», а 23-го будуть гостями львівської «Галичини».
Виїзним матчам передувала сенсаційна звістка з табору «Говерли»: керівництво клубу задовольнило прохання про відставку спортивного директора Олега Пелеха. Про причини розриву з фахівцем, що стояв біля витоків франківської команди (був її тренером від заснування у 2002 р. і до минулого літа), однак, не повідомляється. 
Чемпіонат України. Суперліга. 5-9 березня. «Пульсар» – «Ферро-ЗНТУ» – 70:90. «Київ» – «Азовмаш» – 100:75. «Будівельник» – «Говерла» – 89:71 ... Читати далі »
Переглядів: 1103 | Додав: bond | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

Минулої суботи івано-франківський «Ураган» здобув одну з найлегших перемог у сезоні. Суперники з «Севастополя» стримували атаки господарів лише до 18-ї хвилини, а потім пропустили п’ять «сухих» м’ячів. Звитяга над кримчанами дозволила підопічним Сергія Гупаленка повернутися на третю сходинку турнірної таблиці.

Франківці й далі грають без травмованих Паршикова і Піддубного, повернення котрих у стрій затягується. Натомість суботнім матчем завершилася дискваліфікація Сімки. Він зможе зіграти у наступному турі проти львівського «Тайму» (у гостях). На рахунку беззаперечного лідера чемпіонату 18 перемог у 19-ти зустрічах. Єдиний раз «таймівці» спіткнулися ще в 6-му турі – нічия в Донецьку з «Шахтарем» (2:2). Тим часом головний конкурент «ураганівців» в боротьбі за «бронзу» – львівська «Енергія» вийде на майданчик харківського «Моноліта».
Щодо боротьби за нагороди змагань цікаву думку висловив наставник «Севастополя» Сергій Ожегов, який тривалий час працював в Івано-Ф ... Читати далі »
Переглядів: 1015 | Додав: bond | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

З 1 березня набули чинності нові правила паркування автомобілів, які дозволяють блокувати колеса транспортним засобам, водії котрих не оплатили паркування. Про це повідомив директор комунального підприємства «Технічний центр «Сервіс-авто» Ярослав Квас. «Якщо водій не оплатив паркування свого авто, ми будемо йому блокувати колеса. Потім водій має не лише оплатити паркування, а й сплатити вартість блокування коліс – 60 гривень», — наголосив пан Квас. Він також зазначив, що відповідно до нових правил автопарковки мали б бути обладнані так званими паркоматами, але наразі в Івано-Франківську їх не буде, бо на це немає грошей: «Один паркомат коштує 3,5 тисячі євро, — пояснює пан Квас, — а його встановлення потягне ще 10-12 тисяч гривень. Таких грошей у нас нема. Тому паркоматів не буде. На наших парковках є і будуть паркувальники, які мають відповідні касові апарати для оплати паркування».
Те, що паркоматів місто поки що не купуватиме, підтвердив і міський голова Віктор Анушкевичус: «В си ... Читати далі »
Переглядів: 1119 | Додав: bond | Дата: 18.03.2010 | Коментарі (0)

Старт прикарпатців на зимовій Олімпіаді у Ванкувері вийшов багатообіцяючим. У день відкриття змагань верховинець Володимир Бощук впевнено здолав кваліфікацію у стрибках з середнього трампліну. Однак з продовженням не склалося. Слабою втіхою для наших спортсменів став той факт, що практично у всіх дисциплінах вони були кращими за своїх колег по збірній.

Найвдалішим результатом п’ятірки посланців Івано-Франківщини на зимових Олімпійських іграх у Ванкувері стало 13 місце Надії Діденко у фрістайлі (чотири роки тому у Турині вона була 20-ю). Проте воно зовсім не втішило. Діденко виявилася першою серед тих, хто не потрапив у фінал. Між тим, у цій дисципліні українці планували замахнутися на медаль…
Не зміг увійти до 30-ки кращих лижник Роман Лейбюк, для якого Ігри у Ванкувері були третіми за ліком. На двох попередніх яремчанцю вдавалося посідати доволі високі місця: 2002 року – 11-те у комбінованій гонці (15+15 км), 2006-го – 17-те на 15-кілометровій дистанції. Цього ... Читати далі »
Переглядів: 1134 | Додав: bond | Дата: 18.03.2010 | Коментарі (0)

Вміння знаходити спільну мову з парфумерним ароматом – це мистецтво, яке розфарбовує життя яскравими відтінками і збагачує повсякдення. За одягом та прикрасами можна дізнатись про суспільний статус людини, а ось запах, який чуємо від неї, ми підсвідомо сприймаємо, як вираження її внутрішньої сутності. Існує правильний спосіб не помилитись у виборі: якщо, вдихаючи будь-який аромат, зігрітий шкірою, ви раптом відчули, що у вас радісно забилось серце, покращився настрій, значить – це саме те, що вам потрібно.

Лідія Анушкевичус, директор ПП «Рітас»:

– О, французькі парфуми – це моя маленька жіноча слабкість. В основному парфумерію мені привозять з-за кордону мої дорогі мужчини – чоловік та сини, які добре знають мої смаки. Скільки вони коштують, я точно не знаю, але думаю, що ціна пристойна.  Сьогодні реклама постійно пропагує новинки зі світу косметики та парфумерії, але я не люблю експериментувати, тому обираю класичні аромати від Versace, Lacos ... Читати далі »
Переглядів: 1146 | Додав: bond | Дата: 18.03.2010 | Коментарі (0)

Дмитро Шлемко, голова обласного виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко вважає, що „неприхід на вибори – це голосування за Януковича”.
Впродовж півгодинного монологу на прес-конференції у вівторок він висловив переконання, що більшість українців у другому турі президентських виборів, який відбудеться 7 лютого, проголосує за демократичний шлях розвитку України, який у бютівців асоціюється, зрозуміло, лише з Тимошенко.
Головним звинуваченням на адресу її супротивника, лідера Партії регіонів Віктора Януковича було твердження, що він поведе Україну маріонетковим шляхом розвитку відносно Росії. Про це говорив на цій же прес-конференції інший нардеп від БЮТ Степан Давимука, який закинув команді Януковича „радикальний антиукраїнізм”.
Також пан Давимука приписав біло-голубим „бандитський стиль діяльності” і щоби унеможливити цю, за його словами, надзвичайну небезпеку у вигляді їхнього приходу до влади, закликав українців взяти активну участь у другому турі виборів.
П ... Читати далі »
Переглядів: 1223 | Додав: bond | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 389 390 391 392 393 ... 395 396 »