П`ятниця, 29.03.2024, 03:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 7 » СОЦІУМ
10:47
СОЦІУМ
Десятиріччя «Тріумфу»

Цього року традиційна церемонія вшанування лідерів економічного прогресу Івано-Франківська буде ювілейною, десятою і матиме назву «Тріумф десятиліття». Тому до визначення її переможців дещо змінили підхід і претендентів оцінюватимуть за показниками роботи впродовж десяти років.

Про це під час прес-конференції повідомив міський голова Віктор Анушкевичус. За його словами, головні критерії для претендентів на перемогу залишаються незмінними – це відсутність заборгованості до бюджету та із виплати заробітної плати.
«Церемонія «Тріумф» важлива не як шоу чи концерт, бо їх багато, а як прояв поваги до бізнесу, – наголосив В.Анушкевичус. –  Ми цінуємо вклад великих промислових підприємств, представників малого і середнього бізнесу у розвиток міста. Їхня робота дає надходження до бюджету, завдяки чому ми можемо реалізовувати важливі проекти у різних галузях».
Як повідомив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку міськвиконкому Богдан Білик, за час проведення акції «Тріумф» лідерами економічного розвитку Івано-Франківська було визнано 87 підприємств різних форм власності, більшість з яких продовжують успішно працювати і зберігають лідерство у своїх галузях. «Претендентів на відзначення у церемонії «Тріумф» ніколи не бракувало, – каже Б.Білик. – У одній номінації їх завжди було по п’ять-шість. Сподіваємося, так буде і тепер, під час «Тріумфу десятиріччя».
Водночас заступник міського голови з економічних питань Любомир Слободян зауважив, що критерії визначення переможців «Тріумфу десятиліття» не обмежують можливості участі у церемонії тих підприємств, які працюють менше десяти років. «Але ми виберемо тих, які мають найкращі показники роботи, створювали нові робочі місця, впроваджували новітні технології, забезпечували належні соціальні умови працівникам», – наголосив Л.Слободян. Він також заявив, що у розвиткові промисловості, малого і середнього бізнесу в Івано-Франківську простежується стала позитивна тенденція, зростають відрахування до зведеного бюджету і платежі єдиного податку. У промисловості працюють 87, а у малому і середньому бізнесі зайняті 42 тисячі осіб. 
Заявки на участь у «Тріумфі десятиліття» претенденти можуть подавати до 12 березня. Музична програма дійства, яке відбудеться 29 березня у приміщенні облмуздрамтеатру, обіцяє бути цікавою. «У ньому візьмуть участь наші і закордонні популярні виконавці», – заінтригував на завершення прес-конференції міський голова В.Анушкевичус.
Стах МІРЧУК
Переглядів: 658 | Додав: bond | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]