П`ятниця, 29.03.2024, 17:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Червень » 03
32-й тур першолігової першості України, як і очікувалося, став вирішальним у визначенні команд-невдах турніру. Для івано-франківського «Прикарпаття» знову все завершилося щасливо. Щоправда, свій матч франківці програли. Проте невдача спіткала й конкурента – разом з тернопільською «Нивою» у другий дивізіон вирушає ФК «Харків».

Овідіопольський «Дністер» є на диво незручним суперником для «Прикарпаття». Шість разів зустрічалися команди в рамках першого дивізіону і всі шість разів перемога діставалася представнику Одещини. Суботня поразка могла мати для прикарпатців фатальні наслідки, якби не програв ФК «Харків»… А так іванофранківці знову врятувалися. Тільки навряд чи очільники клубу ризикнуть знову заявити її у перший дивізіон без належного фінансування. Обласний центр, як всі вже переконалися, самотужки утримувати клуб не здатен. Відтак всі чекають, що скаже нове керівництво області.   
1 червня Івано-Франківськ відвідав нещодавно обраний президе ... Читати далі »
Переглядів: 941 | Додав: bond | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Висліду недільних матчів обласного чемпіонату вболівальники очікували з особливим нетерпінням. Ще б пак, календар звів докупи лідерів: в Яремчі місцеві «Карпати» приймали «Тепловик», а «Карпати» з Печеніжина мірялися силою з «Бескидом».

І «Тепловик», і «Бескид» до цього не програвали, підписавши по одній мировій (надвірнянці не зуміли вдома перемогти «Прикарпаття-2», а «тепловики» залишили очки в Лисці). Та цього разу лідери синхронно програли. В Яремчі господарі ще до перерви забезпечили собі комфортну перевагу у три голи. Гості забили м’яч у відповідь на 81-й хвилині.
У Печеніжині боротьба була більш затятою. Перемогу господарям приніс новачок колективу Андрій Білик, відомий за виступами у долинському «Нафтовику» та івано-франківському «Спартаку».
Єдиною командою, яка продовжує йти чемпіонатом без поразок, залишається ФК «Снятин» – три перемоги і чотири нічиї. У звітному турі підопічні Василя Блясецького мінімально здолали у гостях долинський «Нафтовик». ... Читати далі »
Переглядів: 1015 | Додав: bond | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Івано-франківський «Ураган» один з небагатьох колективів, який зберіг турнірну мотивацію в останніх матчах першості. Підопічні Сергія Гупаленка завершили сезон трьома перемогами, хоч вони вже нічого й не вирішували…
Обігравши минулого тижня новоспеченого чемпіона – львівський «Тайм», франківці в заключному турі відібрали три очки й у «срібного» призера – донецького «Шахтаря» на його майданчику. Правда, донбасівці вийшли на гру в експериментальному складі – без легіонерів та деяких гравців «основи». Були проблеми й у гостей, які вийшли на гру без кращого бомбардира турніру Валентина Цвєлиха (34 голи)...
Словом, сезон франківці завершили впевненою перемогою. Четверте місце, як ми вже неодноразово відзначали, хоч і є найкращим в історії «Урагану», але це трішки не той результат, на який очікували в Івано-Франківську. Побачимо, які висновки зробить керівництво клубу. Відомо, що в багатьох гравців колективу, а також у головного тренера, добігають кінця чинні контракти. З ким буде прод ... Читати далі »
Переглядів: 1317 | Додав: bond | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)