П`ятниця, 19.04.2024, 12:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Квітень » 08
174-ою політичною партією, зареєстрованою в Україні, стала Інтернет партія, яку очолив відомий хакер. 

Міністр юстиції Олександр Лавринович підписав наказ про реєстрацію нової політичної партії – Інтернет партії України. Реєстрацію організації, за інформацією прес-служби Мін’юсту, здійснено на підставі рішення установчого з’їзду від 1 жовтня 2007 року про створення та затвердження статуту, програми партії, а також рішення установчого з’їзду від 30 грудня 2009 року про внесення змін до статуту партії.
Згідно з інформацією, поданою до Мін’юсту, головою партії обрано Дмитра Голубова (1983 р.н., мешкає в Одесі).
Інтернет партія ставить перед собою цілі сприяти розвитку науки, інформатизації країни, розвитку незалежних ЗМІ, боротьбу зі злочинністю, побудову екосоціальної, конкурентоспроможної ринкової економіки, побудову демократичної держави європейського типу.
До речі, лідер ІПУ Дмитро Голубов, як повідомляє «Кореспондент.Нет», відомий хакер. 7 липня ... Читати далі »
Переглядів: 1634 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

До цього закликав комунальників обласного центру перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель: «Я дякую всім, хто взяв участь у передвеликодніх толоках і до свят прибирав місто, — сказав перший віце-мер. — Зроблено багато, але, як завжди, ми щось недоробили, бо це у нас в крові. Роботи ще багато. Я прошу не збавляти темп і надалі працювати в такому ж режимі, бо через місяць ми святкуватимемо День міста».

Як повідомив перший заступник начальника міськжитлокомунгоспу Василь Білик, за останні дні перед святами комунальники ліквідували дев’ять стихійних сміттєзвалищ. Лише з території обслуговування ЖЕО №6 вивезли 650 кубометрів сміття. «Але це тільки початок, бо ще залишилося виконати великий обсяг робіт, — зазначив Василь Йосафатович. – Не повністю впорядковані парки і сквери, помальовані лавки, прибрані узбіччя. Треба ще посадити багато дерев, відновити клумби. Найбільша проблема – наші розбиті дороги. Але, хочу зазначити, що всі комунальні підп ... Читати далі »
Переглядів: 1063 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

1 квітня офіційно розпочалася призовна кампанія «Весна – 2010». І хоча початок її припав на День сміху, ставитися до неї слід серйозно. Адже за ухилення від призову на строкову військову службу передбачена кримінальна відповідальність. 

Івано-Франківський обласний військовий комісар, підполковник Геннадій Долгашов запевняє: «До проведення цього весняного призову ми підготувались дуже ретельно». За його словами, проведена велика роз’яснювальна робота з призовниками та їхніми батьками про відповідальність за ухилення від призову. Також значна профілактична робота стосувалася попередження хабарництва та зловживань службовим становищем серед всіх військовослужбовців та працівників військових комісаріатів. «Все це дає нам сподівання на проведення якісного призову», – каже обласний військовий комісар. 
   Загалом до лав Збройних Сил України цього призову буде скеровано 750 молодих прикарпатців. Основна кількість з них проходитиме службу у сухопут ... Читати далі »
Переглядів: 1104 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Четвертого квітня стартував Всеукраїнський місячник Червоного Хреста. Як повідомив голова міської організації Червоного Хреста Андрій Цура, цьогоріч він проходитиме під гаслом «Подвиг вашого життя» і відбуватиметься у три основні етапи. А першою акцією місячника стало вручення підопічним міської організації до Великодніх свят продуктових наборів, які освятив отець Василь із катедрального собору Святого Воскресіння УГКЦ.


— Силами наших патронажних сестер за благодійні кошти та спонсорську допомогу до свята Паски ми спромоглися сформувати сотню продуктових наборів на загальну суму 4 тисячі 785 гривень, — каже Андрій Цура. – В середньому вартість одного великоднього кошика становила 40-50 гривень. Це перша акція у рамках місячника. Такі ж акції ми проведемо до Дня Червоного Хреста, коли допомогу отримають наші медики-ветерани та патронажні сестри, а до Дня перемоги допомогу від Червоного Хреста  отримають ветерани війни. Всього ми ... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

В Івано-Франківську подорожчав проїзд у таксі. Відтепер один кілометр поїздки пасажирові таксомотора коштуватиме дві гривні.

Але, як повідомив голова обласної асоціації таксистів Роман Харук, це підвищення не таке вже й відчутне і в підсумку складатиме 10-40 копійок. «Одні служби братимуть вісім гривень за посадку і дві гривні за кілометр пробігу, а інші – 10 гривень за посадку і 1,5 гривні за кілометр пробігу, — пояснює Роман Романович. – Якщо б тарифи були урівняні, то це вже була б монополія. У служб є різні машини, є різні витрати, тож і тарифи мали б бути різними. А це підвищення лише для того, щоб бодай якимось чином компенсувати перевізникам ті збитки і витрати на експлуатацію і ремонт машин, яких вони зараз зазнають в основному через поганий стан доріг», — зазначив пан Харук.
Тим часом з 1 травня до однієї гривні може зрости тариф на проїзд у тролейбусах. Відповідний проект рішення на розгляд міськвиконкому підготувало державне комунальне підприємство « ... Читати далі »
Переглядів: 958 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Представники Івано-Франківщини у першій лізі продовжують грати в унісон. То одночасно підписують «мирові», то програють з однаковою різницею в рахунку. Домашні матчі минулої суботи земляки завершили на позначці «мінус один»: «Енергетик» поступився «Севастополю», «Прикарпаття» – «Кримтеплиці».

Поразки аж ніяк не були безповоротними. І в Бурштині, і в обласному центрі господарі також мали непогані нагоди для взяття воріт. Інтрига була присутня до фінального свистка. Так клас суперників з Криму зрештою виявився вищим.
По завершенні гри в Івано-Франківську до журналістів знову вийшов керманич «Прикарпаття» Анатолій Ревуцький:
– Минулого разу я казав про те, що 1 квітня клуб, можливо, матиме нового президента, – розпочав Анатолій Миколайович. – Згодом я мав розмову з міським головою Віктором Анушкевичусом, президентом ФФУ Григорієм Суркісом. Наразі ситуація складається так, що ми з міським головою по черзі рятуємо клуб. Однак питання щодо мого подальшого перебув ... Читати далі »
Переглядів: 1037 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Після драматичної перемоги над БК «Київ» іванофранківці каменя на камені не залишили й від свого наступного суперника – дніпропетровського «Дніпра».

Перевага господарів часом сягала майже 40 очок. Найбільш феєричним для «Говерли» став другий період поєдинку – підопічні Євгена Мурзіна виграли з рахунком 34:7! Після великої перерви наставник франківців почав випускати молодь і суперник скоротив своє відставання до біль-менш пристойної різниці в очках.
«Говерла» міцно тримається восьмої сходинки. Сьогодні на її прозиції зазіхає тільки МБК «Миколаїв», який завершить перший етап виїзними поєдинками з «Пульсаром» і БК «Київ». Натомість франківці й далі гратимуть у рідних стінах: 10 квітня вони прийматимуть БК «Одесу» (поч. о 14.00), 13-го – южненський «Хімік» (19.00).
Чемпіонат України. Суперліга. 2-3 квітня. «Говерла» – «Дніпро» – 89:66 (Г: Спаркс – 19 очок + 10 передач; Фрейзер – 18 очок + 13 підбирань; Д: Фейсон – 16). «Азовмаш» – «Одеса» – 79:74. «Київ» – «Пу ... Читати далі »
Переглядів: 1109 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Перші матчі чемпіонату Івано-Франківщини-2010 будуть зіграні не 11 квітня, як планувалося раніше, а 18-го. Таке рішення прийнято після аналізу поточного стану справ у клубах-учасниках. Одразу троє з них сьогодні не можуть гарантувати свого виходу на старт – долинський «Нафтовик», ФК «Калуш» і городенківський «Пробій».
Загалом у чемпіонаті має змагатися 15 команд (торік, нагадаємо, їх було 16). Окрім названих вище, це «Карпати» Яремче, «Тепловик» і «Ніка-Динамо» (колишня «Чорногора») з обласного центру, снятинський «Спартак», «Придністров’я» Тлумач, «Газовик» Богородчани, «Бескид» Надвірна, «Галичина-Енергетик-2» Галич, «Со-кіл» Угринів і троє новачків – «Юніор» Лисець, «Яспіль» Ясенів-Пільний і «Карпати» Печеніжин. Вибув з першого дивізіону тисменицький «Хутровик», відмовилися від участі у турнірі «Дельта» з Гвіздця, «Княгинин» з Підгайчиків і ФК «Тужилів».
У другій лізі (вона стартує 25 квітня) не вийде на старт ще один представник Коломийщини – ФК «Жукотин». Натомість тут мож ... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Фінальний етап чемпіонату України івано-франківський «Ураган» розпочав з поразки. У великодну п’ятницю франківці поступилися своєму головному конкуренту, львівській «Енергії» на її майданчику – 1:4. Відставання прикарпатців від львів’ян зросло до шести очок.

Шість пунктів для швидкоплинного фінального етапу – це дуже багато. Тим паче, що «ураганівцям» мало наздогнати «енергетиків». Їх потрібно обійти бодай на очко. За рівної кількості залікових балів перевага буде на боці суперника, в якого є кращою різниця голів. Кращою настільки, що франківцям її вже не «перебити» – «+42» проти «+16».
Втім, регламент… ще може зазнати змін. Все залежить від позиції контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, до якого апелює нині «Єнакієвець». Представники Донбасу, набравши порівну очок з «Локомотивом» і ТВД, залишилися за бортом фінальної шістки саме через зазначений вище пункт регламенту. Єнакієвці зауважують, що в регламенті був присутнім й інший порядок визначення місць (за ос ... Читати далі »
Переглядів: 1207 | Додав: bond | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)