Середа, 24.04.2024, 01:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 14
Переглядів: 997 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Галина Винничук,
депутат міськради,
фракція БЮТ


Добігає кінця нинішня каденція депутатів міської ради.
Оглядаюсь назад і розумію: як багато обіцяно було і як багато ще не зроблено. Можливо, частково виною тому партійна система виборів до місцевих рад, і цілком слушно сьогодні говориться про мажоритарну виборчу систему, яка дозволить виборцям знати свого депутата в обличчя, прийти до нього зі скаргами, проблемами, за порадою і консультацією. Хоча, як на мене, той з депутатів, хто відчував особисту відповідальність за те, як живеться побратимам-іванофранківцям, не переймався надто своєю приналежністю до котроїсь політичної сили чи фракції, а відповідально працював на користь міста і його мешканців. І таких чимало.
За роки депутатства виділені мені так звані «депутатські кошти» я вклала переважно в охорону здоров’я міста. За ці кошти придбане медичне обладнання, м’який та твердий інвентар, комп’ютери та інше для відділень лікарень: і дитячої, і міської ... Читати далі »
Переглядів: 917 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Шановні іванофранківці!
Хочу подякувати всім Вам за довіру, виявлену мені в 2006 році, та підтримку, яку я відчував протягом усього часу своєї роботи. Сьогодні пропоную Вашій увазі стислий звіт про роботу виконану мною та моєю командою.



Житлово-комунальне господарство

За кошти міського бюджету виконано капітальний ремонт і реконструкцію вулиць:  Матейка, Миру, Короля Данила, Симоненка, Сніжної, Грюнвальдської, Вороного, Сорохтея, Панаса Мирного, Яновича,  Карпатської, Новгородської, Сабата.
15,6 тис. м2 тротуарів викладено плиткою.
Реконструйовано міст через р. Бистриця Солотвинська (вул. Галицька).
Розпочато комплексну реконструкцію внутрішньобудинкових територій та модернізацію прибудинкових територій. Всього реконструйовано 45 тис. м2. Облаштовано 68 нових контейнерних майданчиків.
Реконструйовано мережі зовнішнього освітлення та освітлення дворових територій.
Капремонт житлового фонду:
В рамках реалізації міської ... Читати далі »
Переглядів: 1058 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Івано-франківська «Говерла» продовжує утримувати першу сходинку турнірної таблиці, долаючи одного суперника за іншим. У черговому спареному турі підопічні Євгена Мурзіна двічі форсували «Дніпро». Спочатку – з Дніпропетровська, а потім з його сателіта – Дніпродзержинська.

Після п’яти турів на рахунку «Говерли» п’ять перемог. Стоочковим доробком на старті може похвалитися ще тільки один колектив – реанімований БК «Донецьк». Та навряд чи в Івано-Франківську схильні переоцінювати досягнутий результат. Всі прекрасно розуміють – серед суперників «Говерли» наразі не було фаворитів турніру. Бо тільки на їхньому фоні можна зрозуміти, на що може розраховувати франківський клуб.
Однак і без того наставники команди вже встигли визначити одну слабку ланку – своїми діями розчаровує Ерік Колмен. Відтак в Івано-Франківську вже задумалися над тим, чи не повернути в команду добре нам знайомого Тейта Деккера…
А випробування лідерами вже не за горами. Найближчими днями до Прика ... Читати далі »
Переглядів: 919 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Чотири поспіль перемоги, здобуті «Ураганом» у національному чемпіонаті, налаштували вболівальників команди на мажорний лад. Здавалося, що з черговим суперником, харківським «Монолітом», франківці також не матимуть проблем…

Напевно так гадали і самі  футболісти. Тим паче,  що в попередніх чемпіонатах в поєдинку з цим суперником прикарпатці очок не втрачали. Результат матчу став холодним душем. «Моноліт», в активі якого були лише перемоги над ТВД і ПФС, зумів зупинити одного з лідерів змагань.
Після чергових матчів в чемпіонаті настала тритижнева перерва. В цей час в Івано-Франківську з 20 по 23 жовтня відбудеться традиційний «Кубок Галичини». Очікується, що в турнірі візьме участь шість команд – чотири вітчизняні і дві зарубіжні. Українська «заявка» вже заповнена – це «Ураган», ТВД, «Енергія» і «Моноліт». А от з гостями ще не все зрозуміло. Остаточно склад учасників турніру з’ясується завтра, коли відбудеться жеребкування змагань. Окрім головного троф ... Читати далі »
Переглядів: 1052 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Депутат міськради Василь Кричун вміє перемагати

8-9 жовтня за підтримки міського голови обласного центру Віктора Анушкевичуса відбулися вже 14-ті за ліком міжнародні змагання скороходів Кубок «Вечірній Івано-Франківськ», в рамках якого традиційно розіграли медалі чемпіонату України зі спортивної ходьби на 50 км.


Варто зауважити, що після кількарічної перерви трасу перегонів з вулиць Мельника-Сахарова повернули в історичний центр міста. Спортсмени стартували на пощі Міцкевича, а більшу частину дистанції долали вулицею Грушевського.
Участь у змаганнях взяли спортсмени з Польщі, Сербії, Білорусії, Молдови та 16 областей України. Всього було розіграно 13 комплектів нагород на дистанціях 2, 3, 5, 10, 20 і 50 км (залежно від віку спортсменів). До речі, наймолодшому учаснику турніру – вихованці обласної ДЮСШ Ользі Язловецькій виповнилося лише 7 років, а найстаршому – Йосифу Ковальчуку з молдовського міста Бендери – 82!
... Читати далі »
Переглядів: 1026 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)

Минулого тижня відбувся Кубок України з кінного спорту. Перші два місця вибороли вихованці івано-франківського кінноспортивного клубу «Жокей», власником якого є місцевий підприємець Олександр Долішній. Власне, і домовилась я з ним про зустріч «на п’ять хвилин» для отримання більш детальної інформації з цього приводу. Але, як часто буває в таких випадках, коли майже два роки не бачишся з людиною, розмова затягнулась в часі.

– Дуже хочеться розпочати нашу розмову з політики, але все-таки спочатку розкажи про минулотижневі успіхи вихованців Твоєї конюшні, адже івано-франківці про них не чують і не знають, хіба що спеціально цим цікавляться. Цьому є якась причина? Адже, пригадую, ще років п’ять тому про «Жокей» говорили багато і постійно…
– А про мене завжди «говорять багато і постійно», вже так склалось у мене в житті. Кінний клуб «Жокей» я створив давно, і ми з моїми партнерами мали далекоглядні плани на нього. Тому, власне, купували ... Читати далі »
Переглядів: 7058 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (4)

Понад тридцять років журналістські матеріали Романа Фабрики народжуються у власному домашньому кабінеті

Напередодні 70-річного ювілею відомий прикарпатський журналіст Роман Фабрика запросив нас у гості, щоби показати все те, що він надбав за понад п’ятдесят років своєї творчої діяльності. Подорож у родинне гніздо Романа Михайловича виявилася цікавою і незабутньою. Тут, наче в добротному музеї, можна побачити все: від книжок і картин – до монет і навіть унікальної колекції дзвіночків. А ще незабутні враження залишаються від раритетних інструментів, приладів та просто давніх речей, котрі мають своє належне місце і пошанівок у музеї родинних професій пана Романа. Господар невпинно розповідає про рідкісні предмети, демонструючи одну за одною різні грані власних уподобань та життєвих захоплень.


Дивовижний чоловік не стримує емоцій і на одному подиху розповідає то про одне, то про інше ... Читати далі »
Переглядів: 1396 | Додав: bond | Дата: 14.10.2010 | Коментарі (0)