П`ятниця, 19.04.2024, 01:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Січень » 28
Дмитро Шлемко, голова обласного виборчого штабу кандидата в президенти Юлії Тимошенко вважає, що „неприхід на вибори – це голосування за Януковича”.
Впродовж півгодинного монологу на прес-конференції у вівторок він висловив переконання, що більшість українців у другому турі президентських виборів, який відбудеться 7 лютого, проголосує за демократичний шлях розвитку України, який у бютівців асоціюється, зрозуміло, лише з Тимошенко.
Головним звинуваченням на адресу її супротивника, лідера Партії регіонів Віктора Януковича було твердження, що він поведе Україну маріонетковим шляхом розвитку відносно Росії. Про це говорив на цій же прес-конференції інший нардеп від БЮТ Степан Давимука, який закинув команді Януковича „радикальний антиукраїнізм”.
Також пан Давимука приписав біло-голубим „бандитський стиль діяльності” і щоби унеможливити цю, за його словами, надзвичайну небезпеку у вигляді їхнього приходу до влади, закликав українців взяти активну участь у другому турі виборів.
П ... Читати далі »
Переглядів: 1223 | Додав: bond | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)

Як ми й прогнозували у попередньому номері газети, змінений автобусний маршрут №54 «вул. Симоненка – вул. Матейка (лікарня №1)» проіснував недовго. Всього три дні. Зараз автобуси, які його обслуговують, курсують за старим маршрутом до АС-3. За словами начальника відділу транспорту і зв’язку міськвиконкому Ігоря Гнатіва, ситуація із функціонуванням маршруту №54 неоднозначна: «Думки розійшлися «50 на 50». Спершу ми пішли назустріч тим, хто пропонував його змінити, а тепер тим, хто просив повернути маршрут до попереднього варіанту. Поки зима, автобуси будуть їздити за старим маршрутом. Остаточно долю маршруту №54 буде вирішено навесні», — заявив пан Гнатів.
Начальник транспортного відділу принагідно також повідомив, що з маршрутів продовжують «сходити» автобуси. Підприємці не можуть працювати собі в збиток, погашати кредити, купувати запчастини, заправляти машини пальним і відмовляються обслуговувати маршрути. Загалом містові вже бракує 40 автобусів. Окрім маршрутів №№3, 40, 63, 74, пе ... Читати далі »
Переглядів: 1117 | Додав: bond | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)

Цього тижня в місті презентували проект створення «Центру надання адміністративних послуг», який розміститься у приміщенні колишнього переговорного пункту на вулиці Незалежності, 9. Наразі тут вже працюють реєстраційна палата та дозвільний центр. Як розповів начальник відділу дозвільно-погоджувальних процедур Руслан Панасюк, в цьому центрі будуть працювати представники 18 служб, які й надаватимуть адміністративні та дозвільні послуги. Згодом тут також розміститься центр звернень громадян, куди зможуть приходити мешканці міста для отримання відповідних консультацій і вирішення своїх проблем. На переконання міського голови Віктора Анушкевичуса, цей центр також протидіятиме можливим проявам корупції, адже всі послуги тут надаватимуться відкрито і прозоро.
Наш кор.
Переглядів: 1216 | Додав: bond | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)

Цього понеділка, вже втретє, хтось підпалив теплотрасу в підвалі будинку №4, корпус 2 на вулиці Довженка. Міський голова Віктор Анушкевичус різко розкритикував роботу міліції, яка свого часу затримала двох осіб без постійного місця проживання, котрі, власне, й зчинили перший підпал, а потім їх відпустили. Мер також пригадав правоохоронцям і майже одночасне викрадення сотні лічильників гарячої води, і зумисний підпал 26 контейнерів для сміття, і регулярні крадіжки каналізаційних люків та решіток дощоприймачів, і нищення та підпали ліфтів. В підсумку всі ці факти дали міському голові підстави заявити, що «в місті є група людей, які роблять диверсії».
Наш кор.
Переглядів: 1181 | Додав: bond | Дата: 28.01.2010 | Коментарі (0)